Het loopt niet

Het loopt niet

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat

De zaterdag vind ik eigenlijk de slechtste dag van de week. Boodschappen doen, hier nog even langs, dat nog even halen, daar moeten we nog naartoe, en voor je het weet is de dag alweer om en heb je eigenlijk niets gedaan. En dan heb je eindelijk rust en denk je eens rustig even je site te gaan verbouwen kun je niet de juiste kleuren vinden. Wil je het eigenlijk weer terug zetten, maar ook weer niet. Dat is dan voor mij typisch zaterdag. Het loopt gewoon nooit zoals ik dat wil. U kunt er dus van op aan dat in de loop van de avond er nog wel iets zal veranderen hier. Eerst nog even een vloertje egaliseren zodat ik morgen weer verder kan gaan. Op een dag komt het ook niet aan. Och ja, en dan vinden sommigen het ook nog eens nodig om alle moeders vandaag in het zonnetje te zetten. Als het zonnetje vandaag schijnt mogen voor mij al die moeders daar wel in gaan staan. Dan maak ik daar wel een foto van…


kasteeltuinen Arcen

13 Comments

  1. Ja, soms heb je van die dagen, niks gaat goed, of zoals je graag zou willen.
    Maar gelukkig zijn er ook heel veel goede dagen.
    De niet-dagen dan maar snel vergeten en de goede vasthouden.
    Fijne zondag vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: