Prullaria

Toen ik gisteren wakker werd had ik een knetterende koppijn, alsof ik behoorlijk onder de kar was gekomen. Helaas was dat niet zo, want dan weet je in ieder geval waar het van komt. Na een fikse dosis Ibuprofen toch maar aan de slag gegaan en de vloertegels volgens planning gelegd, maar niet van harte. De zin om meer te doen zat er dan ook echt niet in. Na een paar uurtjes op de bank ging het gelukkig iets beter en zijn we samen met onze dochter Sanne nog even op zoektocht gegaan voor wat prullen voor in de hal. Mijn vrouw was op zoek naar een bijzonder tafeltje en een spiegel die we daar al jaren ontberen. Daar hoorde dan uiteraard ook een nieuwe kapstok bij en een sleutelschaal. Accessoires zegt de een, ik noem het prullen, die je voor het mooie ergens neerzet, maar die geen echt doel hebben. Een mooi kastje hadden we al en een kapstok ook. Vooral aan dat oude uit de mode geraakte eiken kastje van meubelfabriek Oisterwijk ben ik gehecht, dat verslijt je nooit, als u het wil kopen…
Mocht u hier morgen geen logje vinden, heb ik waarschijnlijk klappen gehad met de paraplu of zoiets. Dit soort zaken ligt gevoelig hier thuis.

Me!

18 Comments

 1. Gelukkig heeft onze prullaria wel een functie 😀

 2. Tja zou me der eigenlijk niet mogen mee bemoeien ,maar heb ook n hekel aan prularia. Er ligt hier zo al genoeg persoonlijke rommel dat ik er zeker geen zou gaan kopen.
  Hopelijk morgen hoofdpijn weg !
  .-= AmaZonyes laatste blog ..Vergeet me nietje =-.

 3. Daar is ooit een nummer voor geschreven: Ik heb een spijker in mijn kop. Niet dat ik dat ooit heb mee gemaakt. Daarvoor drink ik zuiver water.
  .-= Brilliees laatste blog ..Warm en droog =-.

 4. Volgens mij is ze er wel blij mee!
  .-= Liesbethes laatste blog ..Wat mensen weg gooien =-.

 5. hoe minder prullaria hier hoe beter.
  Ik vind nu al niets terug.

 6. Ah naar, hoofdpijn zonder briefje erbij hoe het komt…
  Ik vind het ook prullaria 😉 en ik ben een vrouw… Allemaal troep wat schoongemaakt moet worden. 😉
  .-= ioones laatste blog ..Prioriteiten met School =-.

 7. Toch wel stoer dat je ondanks je koppijn de tegels hebt gelegd.
  Met de aanschaf van prullaria bemoei ik me wijselijk niet.

 8. Hopelijk is de hoofdpijn inmiddels weer verdwenen Me!
  Wij zijn niet zo van de prullaria, maar er slingert hier wel van alles rond! 😉
  groetjes,
  Elmar
  .-= Elmares laatste blog ..Liedje van de week =-.

 9. Ach joh, soms is het gewoon nodig wat nieuws aan te schaffen, net als met kleding ;-D Sterkte met je koppie

 10. Prullen en prullaria klinkt meteen zo negatief, noem het maar decoratie
  .-= Chantales laatste blog ..Professioneel =-.

 11. Sleutels horen in de broekzak of het handtasje, Oisterwijkse kastjes naar de kringloop. Het compromis.

 12. Ben onlangs nog een vrij grote ladenkast kwijtgeraakt aan een buurvrouw en al jaren geen prullaria meer gekocht. Op Koninginnedag twee verhuisdozen vol verkocht danwel weggegeven van dat spul. Nog maar drie dozen te gaan…
  .-= Terrebeles laatste blog ..Brief =-.

 13. hopelijk is de hoofdpijn verdwenen, en kan je weer aan de slag.

  prularia is hier ook teveel te vinden.
  .-= carlaes laatste blog ..nieuwe werkweek =-.

 14. Als dingen nog goed zijn waarom zou je ze dan wegdoen, ik ben daar ook geen voorstander van. Een sleutelschaal is wel handig, wij hebben een mooi plankje met haakjes, ook handig en je hebt geen kastje nodig om het op de zetten 😉

 15. Even doorzetten Me, en je went er wel aan.
  En die klappen, zal best meevallen.
  Hopelijk vandaag weer hoofdpijn vrij, en wordt het weer een leuke dag.
  Veel plezier.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Het gaat…. =-.

 16. Er zijn hele volkstammen die overbodige spullen in huis hebben staan.
  .-= Redstares laatste blog ..Begrafenisstoet =-.

 17. Ik had je er graag vanaf geholpen als mijn huis ook al niet volstond met al datzelfde spul waar ook ik maar niet vanaf lijk te kunnen komen.
  .-= rob hamiltones laatste blog ..C-mon & Kypski =-.

 18. Ik denk dat dat overal wel gevoelig ligt, niet alles hoeft per se een functie te hebben.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Winschoten =-.

Geef een reactie