Yes, we kunnen weer
Yes, we kunnen weer

Yes, we kunnen weer

Zij het met enige vertraging, maar het toilet nadert zijn voltooiing. Het is dat de Gamma al dicht was, want het enige operationele wat er nog ontbreekt is het wasbakje. Nu is dat wasbakje er wel, alleen het koppelstuk van de kraan naar de stopkraan ontbreekt, en daardoor kan ik het niet plaatsen. Gewoon vergeten mee te nemen dus. Voor de rest kunnen we weer volop gebruik maken van deze sanitaire voorziening. Morgen begin ik met slopen van de tegels uit de gang en in de loop van de week moet daar een nieuwe vloer in. Oh ja, op een fotootje van het toilet moet u even wachten tot alles klaar is daar en de nodige accessoires weer aanwezig zijn., in de loop van de week zal ik daarvan wat laten zien. De foto van vandaag betreft een foto van een van de achterstandswijken uit Heerlen, de Passart. Daar is men al druk bezig met slopen van Flatgebouwen om het naderende woningoverschot in Zuid Limburg te beperken.


Sloop woningen Passart, Heerlen

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.