Dandelion – Paardebloem
Dandelion – Paardebloem

Dandelion – Paardebloem

Dandelion, of in het Nederlands paardebloem, of in het Belgisch pissebloem was de titel op een fotolog van Chantal. Onmiddellijk schoot me de hit Dandelion van de Rolling Stones in de gedachte. Destijds de B-kant van de singel We love you in 1967. Later werd dit nummer zelf ook een hit. Er gaan geruchten rond dat John Lennon and Paul McCartney hun medewerking hebben verleend aan deze hit… Maar goed, dat terzijde. De vloer is geegaliseerd en de helft van de tegels ligt erin, morgen de rest als het een beetje meezit. De logjes zitten even niet lekker in elkaar, maar dat komt na de volgende week wel weer. Gewoon gebrek aan rust. Als kantoorpikkie ben ik nu doodop als de avond begint en als je dan toch iedere dag wat wil zeggen komt het er op een gegeven moment niet meer zo spontaan uit iedere dag…

Dandelion

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.