De deur in huis
De deur in huis

De deur in huis

Soms moet een mens doen wat een mens moet doen. En zo stonden wij gisteren even na negen uur op de doehetzelfboulevard bij het Roda JC stadion. Daar waren we afgelopen week tegen een deur aangelopen die een perfecte vervanging was voor de versleten en gedateerde deur in de woonkamer. Daar vonden we bij Karwei een deur die perfect aansluit bij de deur in de gang. Alleen de prijs was gatverpielekes hoog. Bijna 400 euro stond echt niet in de begroting voor de totale verbouwing. Maar goed, op pinkstermaandag was er sowieso 15% korting op alles, en wat bleek, ook de deur was in de aanbieding. En de aanbieding plus de korting maakte het wel erg aantrekkelijk. En os Limburgers met een Friese inslag kunnen ook zuunig zijn. Voor meer dan een derde minder verwisselde op papier de deur van eigenaar. We moeten alleen een weekje of drie wachten op de levering. Die geschiedt inclusief een verfbeurt, het slot en het glaswerk, netjes toch. En de rest van die mooie pinkstermaandag was helemaal voor het weer op ons terras. Meer dan 25 graden was het hier. Heerlijk.

kamerdeur

23 Comments

  1. Dat lijkt me een heel nette aanschaf, en als hij dan ook nog eens netjes afgwerkt wordt afgeleverd, is het helemaal goed.
    Hier liep temperatuur gisteren rond het middaguur akelig snel terug naar 17 graden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.