Voorstellen
Voorstellen

Voorstellen

Op het werk had ik het idee dat ik me maar eens even moest gaan voorstellen aan het personeel. het waren maar twee en een halve week maar ik had het idee dat het veel langer was. Op de eerste werkdag ben ik niet eens door de post heen gekomen en lagen de afspraken alweer klaar. Vergeten was ik zelfs dat er gisteravond een bijeenkomst was van de fotoclub en moest daarom mijn wekelijkse vlieghobbyavond gaan verschuiven. Aan de andere kant is het natuurlijk wel een fijn gevoel dat je maar een weekje of twee nodig hebt om de werkzaamheden voor de baas helemaal opzij te kunnen schuiven. Dat leert je een beetje relativeren. Vooral als bekenden in de omgeving plotseling beginnen om te vallen. Dan “moet” je niet meer zo nodig. En als je de dag van tevoren het Carre debat hebt gehoord, waar een paar politici elkaar als kinderen behandelen, dan hoef je helemaal niet meer. Dan weet je zeker dat het niet meer uitmaakt op wie je stemt, ze helpen allemaal het land naar de kl….

kamerverkiezing 2010

13 Comments

 1. Of de politici NL (of welk ander land ook) naar de kl.. helpen vraag ik me af. Wiegel was destijds nog kinderachtiger in de weer dan Rutte en Balkenende nbij elkaar. Dat is dus al een tijdje gaande en in het buitenland gaat het niet anders.

  Toch draait alles lekker door, ook al is er geen regering. We worden simpelweg door de beleidsambtenaren geregeerd en die krijgen daar ook nog eens meer geld voor dan een politicus.

  Politici en de media wijzen vooral op zaken die niet goed gaan. Toch gaat er erg veel wel goed. Ik, mijn familie en kennissen hebben het allemaal een stuk beter dan de generatie voor ons. Dat is vooral op materieel-, gezondheids-, voedsel- en veiligheidsgebied.

  Ik denk wel dat ‘we’ er op achteruitgegaan zijn op leefbaarheid zoals contact met de buren. Ik schat dat, maar zelf ervaar ik het niet zo. Ik heb prima buren en de hele straat kent elkaar. Mogelijk zijn ook alleenstaande ouderen tegenwoordig meer de dupe. De kinderen wonen te ver weg en oma of opa moet het doen met een electronisch wissellijstje en een vluchtig telefoongesprek vanuit de auto.
  .-= Xiweles laatste blog ..Mei-27: Bereikbaarheid Binnenstad =-.

 2. Elkaar in politieke debatten als kinderen behandelen, zeg dat wel…! Mijn dochtertje stelde (helemaal zelfbedacht..) deze vraag aan Frits Wester http://twitter.com/Leoramartin/status/14847484981

  Niet dat ze er antwoord op krijgt natuurlijk, die typetjes als Wester vinden het veel te leuk dat kinderachtige gekibbel :-/

  Goed dat je je werk zo goed kunt loslaten 🙂 Dat relativeren zouden meer mensen moeten kunnen 🙂

 3. ria

  Die debatten, ik kijk er niet eens naar, af en toe lees ik eens iets en verder ga ik maar een beetje op mijn gevoel af, net wat je zegt, het maakt toch allemaal niet uit.

 4. Je hebt dan ook echt vrij gehad als je je werk zo kan vergeten.
  Naar de debatten kijk ik niet, maar zag wel een samenvating. Als de politici al zo doen tegen elkaar, wat verwachten ze dan van de burger.
  .-= Redstares laatste blog ..Geen Polaroid =-.

 5. Zolang je in de gaten houdt wat echt belangrijk is zijn er opeens veel dingen die veel minder van belang zijn. Zo kun je meteeen relaxter werken; Iedereen blij!

  Wel jammer dat veel werkgevers het niet begrijpen als je relaxt rondloopt. Dan denken ze meteen dat je het werk niet serieus neemt. Nou, ik wel dus. Ik vind alleen bijvoorbeeld mijn kinderen belangrijker dan het feit of er nog wel voldoende potloden in de inventaris-kast liggen. Neemt niet weg dat ik die secuur tel en op tijd bijbestel. Toevallig.
  .-= Terrebeles laatste blog ..Geactiveerd =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.