Het paaltje
Het paaltje

Het paaltje

Het paaltje werd jaren geleden geplaatst toen het naast ons gelegen cafe een verbod kreeg om ooit nog open te gaan. Het houten terras werd afgebroken en er werd een parkeerstrook voor auto’s aangelegd die bij mijn garagedeur ophield. Het einde van de parkeerstrook werd gemarkeerd met het paaltje, een plastic Amsterdammertje, maar zeer effectief. Het bestemmingsplan werd gewijzigd, en het cafe werd compleet verbouwd naar appartementen. Het paaltje maakte plaats voor de bouwwerkzaamheden en toen deze klaar waren was het paaltje weg. Ondanks diverse klachten bij gemeente ambtenaren bleef het paaltje al jaren weg. Totdat ik bij John een linkje tegenkwam, verbeterdebuurt.nl. Ik dacht baat het niet, schaden zal het zeker niet. mijn klacht daar gedeponeerd en u gelooft het niet, binnen drie dagen staat mijn Amsterdammertje weer te pronken als afscheiding tussen de parkeerstrook en mijn garagedeur. Jammer dat ik nu de auto niet binnen kan zetten omdat de garage vol staat met bouwmaterialen…


de gang

22 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.