vandaag potlo(t)en
vandaag potlo(t)en

vandaag potlo(t)en

Goh, jij hier, en je kon zo goed leren

Vandaag is het de eerste woensdag dit jaar dat ik voor de baas aan de slag moet. De woensdag is standaard mijn vrije dag, maar door de lange afwezigheid van Frank, die ook mijn woensdag-logje normaal opvult en de toch alom aanwezige hoeveelheid werk moet ik zelf aan de bak. Wennen is het wel. Normaliter ben ik op dinsdag al in een weekend stemming en dat moet ik nu even drie dagen opschuiven. Alleen de gedachte eraan doet al pijn. Ik moet dat ook nog eens 4 weken zien vol te volhouden. Niets is zo verraderlijk als het wennen aan vrije tijd. Alleen het werken thuis schiet er nu een paar weken een beetje bij in. Dat moeten we dan later maar weer inhalen. En daarnaast moeten we ook nog gaan stemmen vandaag. Niet dat dat zo zwaar is voor mij, het wordt gewoon GroenLinks. Alleen de tijd waarop is wat lastig. Als ik ga werken zijn de stembureaus n.l. nog niet open. Geen probleem, ik vind wel ergens een hokje


Potlo(t)en

16 Comments

  1. Dubbele drukte voor jou dus deze weken. Zet ‘m op!
    Over een week of vijf zul je je vrije woensdag ongetwijfeld weer extra weten te waarderen.
    Ik heb me voor het eerst sinds jaren weer eens laten verleiden om een strategische stem uit te brengen. Nu maar hopen dat het helpt …

  2. Des te meer waardeer je je vrije tijd als deze werkweken weer voorbij zijn. Jo, ze zeggen toch dat de tijd vliegt? Voor je het weet moet je gaan bedenken hoe je je vrije uurtjes zult invullen.

  3. Ik kan op het station stemmen, dat is wel handig. Hij is dadelijk om half 8 wel al open maar ik durf er niet op te gokken dat ik meteen aan de beurt ben en 10 minuten later dan de trein heb. 🙂

  4. Je vrije dag even kwijt zijn is heel erg wennen, maar tis maar tijdelijk gelukkig. We moedigen je wel aan hier, misschien helpt dat een beetje 😉

    Ja vandaag mogen we het hokje inkleuren, benieuwd of de polls een beetje gelijk krijgen *houdt hart vast*

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.