Het bvision gezicht

het bVision poppetje

Het zal jullie ongetwijfeld zijn opgevallen, het bovenstaande poppetje met bvision op haar truitje. dit alleraardigste poppetje heeft een doel, als je het ergens op een foto tegenkomt kun je op die foto klikken, je krijgt dan een wat groter exemplaar te zien van de foto. Het is overigens niet bedoeld als watermerk, maar gewoon omdat ik dat leuk vind. Het originele exemplaar is door Frank bewerkt en voorzien van een tekst en staat hieronder. Boven staat het door mij verder aangepaste poppetje. Door het poppetje enigszins te croppen bleef de tekst ook op wat kleinere foto’s leesbaar. Deze poppetjes hebben ook een naam, Nendoroids, een soort kaboutervrouwtjes die links en rechts op het internet de helpende hand bieden. Je komt ze in allerlei verschijningen tegen, maar geen die zo’n mooi T-shirt heeft als de mijne.

het bVision poppetje

Het feest kan beginnen, de stemmen zijn binnen

18 Comments

 1. Een leuke ‘mascotte’ voor deze site!

 2. Ik vind het beeldmerk leuk, maar ik ben veel benieuwder naar jouw wegwezer nav de verkiezingsuitslag. Waar blijft-ie?

 3. We zijn er nog maanden mee bezig. Wat een werk weer, om het allemaal te moeten aanhoren.

 4. Ruimen ze ook de virussen en Trojaanse paarden op die zich verschuilen binnen menig computertje?

 5. Het is een erg mooi popje, -de naam Nendoroids zou ik niet geweten hebben, net als Francky dacht ik aan Manga-tekeningen 🙂

 6. Cool hoor, zo’n Japans kaboutervrouwtje!

 7. wat Nendoroids zijn weten we nu ook weer.
  Doet me een beetje aan die japanse manga denken.
  wel mooi.

 8. Het was me al opgevallen, erg handig, je foto’s zijn altijd de moeite waard om te vergroten.

 9. Het poppetje was me al opgevallen, leuk!
  Het feest van de formatie kan beginnen, het zal me benieuwen, 1 ding staat vast gemakkelijk zal het niet worden.
  groetjes,
  Elmar

 10. Het is wat een manga-figuurtje naar mijn idee, maar wel mooi.

 11. Het viel me inderdaad al op! Leuk poppetje hoor 😉

 12. Ergt kunstig gemaakt, wie heeft model gestaan?

 13. Ik heb er nog niet eerder van gehoord, ik ga eens googlen.

 14. Leuk kaboutervrouwtje hoor.
  Ja, we hebben een winnaar, eindelijk.

 15. Wie heeft het orginele gemaakt? Ik heb de uitslag nog niet gezien.

 16. Zeker de stemmen zijn binnen, wat zal er gefeest zijn.
  Leuk dat mooi shirt poppetje…!!
  Fijne dag vandaag.

 17. Het meiske viel me gisteren op ja, geinig!
  Nendoroids zijn het dus, kijk zo leer je nog eens wat.

  Leuk shirt heeft ze! 😉

Geef een reactie