Het bvision gezicht
Het bvision gezicht

Het bvision gezicht

het bVision poppetje

Het zal jullie ongetwijfeld zijn opgevallen, het bovenstaande poppetje met bvision op haar truitje. dit alleraardigste poppetje heeft een doel, als je het ergens op een foto tegenkomt kun je op die foto klikken, je krijgt dan een wat groter exemplaar te zien van de foto. Het is overigens niet bedoeld als watermerk, maar gewoon omdat ik dat leuk vind. Het originele exemplaar is door Frank bewerkt en voorzien van een tekst en staat hieronder. Boven staat het door mij verder aangepaste poppetje. Door het poppetje enigszins te croppen bleef de tekst ook op wat kleinere foto’s leesbaar. Deze poppetjes hebben ook een naam, Nendoroids, een soort kaboutervrouwtjes die links en rechts op het internet de helpende hand bieden. Je komt ze in allerlei verschijningen tegen, maar geen die zo’n mooi T-shirt heeft als de mijne.

het bVision poppetje

Het feest kan beginnen, de stemmen zijn binnen

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.