Eindelijk
Eindelijk

Eindelijk

Wees blij als het regent. Als je niet blij bent,regent het ook.

Ik dacht even dat er geen einde aan deze week zou komen, maar vandaag is het alweer de laatste dag van de week. En zeg nou zelf, er is voldoende gebeurd in deze korte week. Waaronder ook een aantal dingen waar ik niet zo blij mee was. Maar, als je dan naar de spreuk hierboven kijkt zit daar een diepere waarheid in. Waarom zou je niet blij zijn met de winst van Wilders, je kunt er toch niets aan doen en anderen hebben daardoor een feest gehad. En zo zijn er wel meer dingen te bedenken waar je je kwaad om kunt maken, maar waar je verder ook geen invloed op hebt. en als je begint met een oneliner mag je daar ook mee afsluiten. Ofwel, de Boeddhist in mij begint weer wakker te worden, volgens mij was die even in slaap gevallen.

Vandaag is het de eerste dag van de rest van mijn leven

het bVision poppetje

19 Comments

 1. We zullen zien wat het wordt, Hoef in iedergeval niet af te kicken van alle debat-jes want binnen een half jaar zijn er nieuwe verkiezingen! En dan begint het gehele circus weer van voor af aan!

  Geniet van het weekeind

 2. Is het eigenlijk heel erg gemeen van mij, dat ik stiekem toch een heel klein beetje leedvermaak heb met de winst van de PVV in Nederland?
  In de jaren dat wij hier ‘zwarte zondag’ na ‘zwarte zondag’ meemaakten, omdat het Vlaams Blok steeds meer winst maakte, leek het alsof heel ‘het buitenland’ met een opgestoken vingertje zwaaide van ‘Foei, stoute, stoute Vlamingen…’, en nu krijgt NL bijna van hetzelfde laken een pak.

  Van de andere kant: ik vrees dat we hier in Vlaanderen na aanstaande zondag helemaal in een geblokkeerde situatie gaan zitten, met gigantische winst voor een partij met voor de Franstalige onaanvaardbare eisen…

  Oh ja, ’t schijnt dat jullie voetballen de komende weken ;-)? manlief en zoonlief klagen dat er de komende tijd ‘weer niks op tv is’.

 3. V.

  Voor zover ik het van hier uit Belgie kan zien heeft zowel links als recht gewonnen. Alleen het CDA stond in het verdomhoekje. Een regeringscoalitie kan bij jullie alle kanten uit…!?
  Zondag is het onze beurt en het is een “geladen” verkiezing met mogelijk een eerste stap naar een splitsing van Belgie.
  Ik zal dat vermoedelijk niet meer meemaken, maar de eerste stappen zijn duidelijk gezet.
  Apropos, even iets anders: Hup Holland! Ik hoop dat jullie het WK winnen. Ik heb er hier trouwens geld op ingezet 😉

 4. Oh bah, spreuken! Als je blij bent ben je blij, als je de pest in hebt heb je de pest in, waarom zou dat niet mogen, het is heel menselijk.
  Ik word niet blij van het idee dat die engerd zo veel macht krijgt, ik ben blij omdat ik in het fatsoenlijkste stukje nederland woon 🙂

 5. Deze week lijkt voorbij gevlogen, bijna weekend dus nog even volhouden!

  We zullen zien wat de komende tijd ons brengt, het viel me echt zwaar tegen, zowel de uitslag als sommige reacties erna.
  De bovenste spreuk is dan ook erg toepasselijk en zo waar!
  Nu nog toepassen 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.