Brand op kermis Hoensbroek
Brand op kermis Hoensbroek

Brand op kermis Hoensbroek


Brand op de Markt in Hoensbroek

Soms moet je geen toespelingen maken denk ik dan maar. Gisterochtend in de auto zei ik tegen A. dat ik ’s avonds naar de kermis zou gaan. Zij wilde met alle geweld leren voor een examen en we gaan eigenlijk nooit naar de kermis. Tegen 6 uur denderden vele brandweer wagens bij ons huis langs. Een viertal vanuit de kazerne vlak bij ons en in de verte hoorden we nog meer sirenes. En ja hoor, een appartementen complex boven restaurant la Plaza op de markt stond in lichterlaaie. Een uitslaande brand volgens brandweer-termen Ik ben er op mijn gemak naar toegelopen en heb nog wat pikketures voor het nageslacht gemaakt. De vrees bestaat dat de zaak tegen de grond moet. Gelukkig zijn er geen persoonlijke ongelukken gebeurd, dat is toch het voornaamste op zo’n moment. Maar last but not least, the show must go on, buiten een enkele attractie die pal voor de deur van het restaurant stond, draaide de kermis op de markt gewoon door. Alleen stonden er meer mensen naar de brand te kijken dan dat er deelnamen aan de kermis. Grootste strop was dat naast de brand, de geldautomaat van de ING niet meer bereikbaar was… De foto’s zijn uiteraard genomen door uw reporter.


Brand op de Markt in Hoensbroek


Brand op de Markt in Hoensbroek


Brand op de Markt in Hoensbroek

18 Comments

  1. Unieke gelegenheid om te fotograferen, maar je moet t toch maar doen he ! Typical ME (Niet ikke maar jij he) ! Dat reporter spelen gaat je heel goed af, knappe foto’s maw mooi in beeld gebracht !
    Grtjs,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.