Leef!
Leef!

Leef!

als je zoekt wat je wil hebben vind je niets, als je niets zoekt vind je van alles…

Gisteren waren we even in Roermond. Eigenlijk op zoek naar een klimroos voor achter in de tuin. Een bottelroos, maar dan groter. Zoiets had ik bij Annetanne gezien, maar helaas, het liep anders. Omdat we toch op de Huis & Tuinboulevard waren liepen we even bij een meubelzaak naar binnen. Daar zagen we een kast die perfect bij een nog kale wand paste, waar eerst mijn bureau stond. Alleen veel te groot en dan is het snel over De kast kon wel op maat worden gemaakt, maar dat betekende kleiner voor dezelfde prijs. De wijn, het gebak, de koekjes die we daar allemaal niet genomen hebben ten spijt. Een stuk verderop lag Leef!, en u raad het al, daar stond onderstaande kast. En zoals u ziet staat die nu bij ons. het is een soort apothekerskast met glazen deuren die je naar boven doet en dan naar binnen schuift. En voor 1500 euro een koopje… Niet dus. Niemand wilde de kast voor die prijs hebben, en na een aantal prijs-correcties was de prijs gedaald tot ver beneden de 500 euro. Inpakken en wegwezen. Ik dacht nog in een euforische bui dat die makkelijk in onze BMW paste, ieder gedeelte met een glazen deur is los, maar helaas. We stonden beduusd aan de uitgang. Het paste niet. Dat betekende een ritje extra naar Roermond met de aanhanger erachter, maar hij staat… Hier nog leeg en kaal weliswaar. Maar mooi… en dat voor die prijs!. Aan de andere kant moeten we volgende week terug, nog steeds op zoek naar dat roosje. Je kunt niet alles hebben.


De kast

16 reacties

  1. Het staat prachtig bij de kleuren van de muur. Maar heb je nu nog ook mooie spulletjes die je in die kast moet zetten? Of wordt dat nog een extra rit naar Roermond of de antiquairs in de Spiegelstraat in het centrum van Amsterdam?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.