Je mag (bijna) alles van me weten
Je mag (bijna) alles van me weten

Je mag (bijna) alles van me weten

Zeg nou zelf, iedereen heeft wel eens van die dagen dat je denkt waar zal ik het nu eens over hebben. En inmiddels denkt iedereen wel te weten hoe Me! een beetje in elkaar zit, maar jullie hoeven uiteraard niet alles te weten. Vragen mogen jullie uiteraard alles, maar of alle antwoorden naar waarheid beantwoord worden…

bloggen

20 Comments

  1. Ik hoef ook niet echt alles te weten en als je perse toch n vraagje wil : hoe is je echte naam ? Vind persoonlijk dat je niet alle privezaken zomaar ’t internet moet opgooien. Heb ’t daar vaak nogal moeilijk mee… Er zijn grenzen !
    En ? Je naam ? haha

  2. V.

    Alles weten is niet echt nodig. Soms zeg ik wel eens tegen mensen: “Doe alsof je thuis bent”.
    Als je die mens niet echt goed kent zou dat wel eens behoorlijk kunnen tegenvallen!;-)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.