Bavariavrouwen

Bavariavrouwen

Zo nu eerst even Apeldoorn bellen…

Alleen het woord al heeft voor mij een negatieve betekenis. Niet dat dat in werkelijkheid zo is, het zullen best aardige vrouwen zijn, en de stunt hier was schitterend, maar het was te verwachten dat je dit soort zaken in het buitenland niet moet doen. De term zo nu eerst een Bavaria krijgt voor die vrouwen een heel andere betekenis. Het was in Afrika meer zo nu eerst even naar huis… Goed, het levert voor de brouwer natuurlijk wat extra, waarschijnlijk in eerste instantie negatieve reclame op, maar de naam gaat op deze wijze wel de hele wereld rond.
Voor alle voetballiefhebbers hoop ik dat het Nederlands Elftal iets langer mag blijven.

bavaria meisjes

17 Comments

 1. Moet nog zien wat het uiteindelijke effect voor Bavaria is. Ik heb nl begrepen dat die biermakers in het buitenland en dan vooral de Arabische wereld goed meedoet vanwege hun alcoholvrije bier. En dan kan de koppeling vrouwen en een biermerk wel eens ongunstig uitpakken.

  Het probleem was budweiser, maar hun bier is nog beroerder dan dat van bavaria. Reclamemaken voor die Budzooi gaat buiten de USA weing uithalen.

 2. De mannekes van Bavaria zullen wel lachen nu. Vind ’t al bij al n ludieke actie, goed geprobeerd en eigenlijk in hun opzet geslaagd. Jammer dat de dames in kwestie terug gefloten werden, maar zolang ze dat niet doen met de oranje-voetbalploeg is niet zo erg.

  Bavariavrouw ? haha ja heeft n wat negatieve klank, doet me danken aan baviaan-vrouw ! OE oe !!

 3. De Bavariamannen lachen in hun vuistje om deze stunt met de Bavariavrouwen. Een goedkopere wereldwijde reclamecampagne is niet denkbaar, lijkt me. Het maakt voor mij overigens wel voor de zoveelste keer duidelijk hoe akelig veel macht de Fifa heeft.

 4. Antoinette

  Tja, ik vind het veel schandaliger dat een organisatie als FIFA de macht heeft een regering aan te zetten tot de aanname van een wet die dit mogelijk maakt. De Bavariastunt vond ik trouwens geweldig…Nog nooit zo’n goedkope wereldwijde reclame gezien.

 5. De actie was ludiek!
  En ze zullen er ondanks de extra kosten, zeker niet slechter van worden.
  Oranje mag in ieder geval nog een paar dagen blijven, en die bavaria-meiden zullen graag naar huis willen.
  Fijne dag vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: