De fotograaf
De fotograaf

De fotograaf

Normaliter vertel ik op dit blog weinig over mijn werk, logisch, de baas leest af en toe ook mee en ik ben best tevreden met mijn werkgever. Maar in dit geval maak ik even een uitzondering. Ik heb als lid van de fotoclub de vraag gekregen om bij de nieuwbouw van enkele nieuwe installaties foto’s van de bouwfase te maken. De bouw duurt zo’n twee jaar en er worden op deze manier wekelijks foto’s gemaakt vanaf enkele strategische plaatsen. Zo ontstaat dan een film van de gehele bouwfase die dan vanaf verschillende plaatsen te zien zal zijn. Daarnaast zullen er enkele bijzondere transporten zijn (over kanaal en weg) en enkele spectaculaire hijskarweien. Het lijkt me een hele leuke klus om te doen… Heel af en toe zal ik eens een foto plaatsen uit eigen werk die niet geclassificeerd is.

camera

24 Comments

  1. Leuke opdracht en goed dat je’n vergunning hebt want ik werd laatst ook op de vingers getikt toen ik foto’s wou nemen van n lokale bouwwerf. Af en toe eentje op je blog plaatsen he, ben benieuwd…

  2. Gaaf zeg dat je zoiets mag doen en jou vragen ze natuurlijk niet zomaar 😉

    Vooral de giga hijskarweien zijn erg interessant om te zien, ik kijk ook graag die megaprojecten op Discovery. Succes!

  3. Lijkt me zeker een leuke opdracht. Op de fabriek waar ik als contractor zit is ook een groot nieuwbouw project bezig, met de nodige grote kranen etc… Helaas is fotograferen niet toegestaan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.