Dag …

Dag …

Hier kun je alle kanten mee uit. Nog een weekje, dan heb ik weer twee weekenden in een week. Ik ben er hard aan toe. Dan krijg ik thuis tenminste weer eens wat gedaan

Nog een weekje vol houden...

15 Comments

  1. Pfff thuis iets doen ? Komt er ook niet van met dit warme weer, althans geen zware karweien of andere huishoudelijke taken die warmte afgeven (stofzuigen,strijken,koken..). Morgen voorspellen ze hier 36 gr en dat is echt wel teveel. 30 is de max om het in dit drukbevolkt en -bebouwde landje leefbaar te houden.

  2. Geinig koffiekopje, je kunt er letterlijk de dagen mee aftellen. Nog even volhouden Me! maar het valt niet altijd mee als je nog van alles te doen hebt thuis. Niet te druk maken hoor, komt allemaal goed 😉

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: