Slotentrekker
Slotentrekker

Slotentrekker

Gisteren las ik in een mailbericht van Politie Limburg Zuid dat ze een paar verdachte jongens hadden opgepakt die zich ophielden bij enkele scooters en in het bezit waren van slotentrekkers. Het ligt waarschijnlijk aan de buurt waar ik ben opgegroeid, maar ik had er nog nooit van gehoord. Toch is er een levendige handel in. De link zal ik u onthouden, ik wil niemand aanzetten om over te gaan tot een aanschaf

Met deze professionele slotentrekker breekt u met een simpele beweging de binnenste ophanging van een cilinder, hierna opent u met het bijgeleverde gereedschap zeer eenvoudig de deur, bij deze set worden verschillende soorten hardstalen schroeven geleverd, zo voorkomt u het probleem dat de schroef vroegtijdig afbreekt. Ideaal gereedschap voor aannemers of sleutelmakers! test onze verschillende apparatuur op dit gebied bij ons in de shop.

22 Comments

  1. Als ik dat zo zie, wordt het tijd voor een paar stevige haken en een dwarsbalk aan de binnenzijde van de deur. ’t Ziet er niet uit, maar het houdt de deur net wat langer dicht.

  2. Ik had er nog nooit van gehoord! Nu dus wel!!
    Ik ken wel pasjes en haarspeldjes, maar toen ik ooit de deur achter me in het slot had laten vallen, lukte het dus echt niet!! Hadden die gasten me wel ff kunnen helpen….. altijd handig, zulke mannetjes!! (pfff)

  3. Ik hoop toch dat ze op onze deur niet zo makkelijk werken. 🙂

    Twee jaar terug hebben ze geprobeerd met een ouderwetse handboor in te breken. Helaas werd mijn vriend ziek ene zijn ze op de vlucht geraakt. (Zeker bang voor besmetting).

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.