Slotentrekker

Gisteren las ik in een mailbericht van Politie Limburg Zuid dat ze een paar verdachte jongens hadden opgepakt die zich ophielden bij enkele scooters en in het bezit waren van slotentrekkers. Het ligt waarschijnlijk aan de buurt waar ik ben opgegroeid, maar ik had er nog nooit van gehoord. Toch is er een levendige handel in. De link zal ik u onthouden, ik wil niemand aanzetten om over te gaan tot een aanschaf

Met deze professionele slotentrekker breekt u met een simpele beweging de binnenste ophanging van een cilinder, hierna opent u met het bijgeleverde gereedschap zeer eenvoudig de deur, bij deze set worden verschillende soorten hardstalen schroeven geleverd, zo voorkomt u het probleem dat de schroef vroegtijdig afbreekt. Ideaal gereedschap voor aannemers of sleutelmakers! test onze verschillende apparatuur op dit gebied bij ons in de shop.

22 Comments

 1. wie niet stild of erf werk tot dat ie sterf

 2. Erg he wat er de laatste tijd allemaal op’t internet te koop aangeboden wordt. Heb er n tijdje geleden es n reportage van op tv gezien, is om bang van te worden…

 3. Misschien houdt de tekst:,, Hier waak ik” en een plaatje van een zwarte weduwe aspirant-inbrekers buiten de deur.

 4. Op internet is alles te vinden.
  Niks angstigs aan, wie binnen wil komen komt toch binnen, desnoods bellen ze aan en zetten een bijl in een voorhoofd.

 5. Zolang de politie zich voornamelijk bezig houdt met de zware criminaliteit (snelheidsmaniakken en defecte fietslampjes) hebben deze boefjes vrij spel!

 6. Je hoort geregeld dat dieven een nieuwe carriere beginnen als slotenmaker. En andersom. Dunne scheidslijn…

 7. Zo. Dat is altijd handig om te weten. Nu ik straks een scooter nodig heb…
  Ik ga toch eens op zoek hoor naar die site. Hoe kwam jij daar eigenlijk?

 8. Sleutelmakers hebben zo hun eigen tools. Vooral een boormachine, uren waren ze bezig bij ons. Uit eindelijk een gat in het dak gezaagd, en ik was weer binnen.

 9. Als ik dat zo zie, wordt het tijd voor een paar stevige haken en een dwarsbalk aan de binnenzijde van de deur. ’t Ziet er niet uit, maar het houdt de deur net wat langer dicht.

 10. Ik had er nog nooit van gehoord! Nu dus wel!!
  Ik ken wel pasjes en haarspeldjes, maar toen ik ooit de deur achter me in het slot had laten vallen, lukte het dus echt niet!! Hadden die gasten me wel ff kunnen helpen….. altijd handig, zulke mannetjes!! (pfff)

 11. Als je met zulke plannen rond loopt wordt het wel erg makkelijk gemaakt.

 12. Op welk moment zou je bij het slotentrekken die CD nodig hebben?

 13. Nog nooit van gehoord (gelukkig) en inderdaad bizar dat het gewoon te koop is.

 14. Dat het verkocht mag worden…..belachelijk

 15. moet je niet echt blij mee zijn dat ,
  dat spul zomaar te koop is……………….

 16. Voor sleutelMAKERS? 😉

 17. Zit daar ook garantie op en hoelang?

 18. Ik hoop toch dat ze op onze deur niet zo makkelijk werken. 🙂

  Twee jaar terug hebben ze geprobeerd met een ouderwetse handboor in te breken. Helaas werd mijn vriend ziek ene zijn ze op de vlucht geraakt. (Zeker bang voor besmetting).

 19. Deze zijn al lang in omloop. Ik ken ze wel. Wat kenissen die bij de politie werken en je hoort eens wat.

 20. en dit alles ligt voor het grijpen op het internet.
  om bang te worden.

 21. Zulk gereedschap heb ik niet nodig, gelukkig.
  En ik hoop een ander bij mij ook niet.

 22. Bangelijk , al deze nieuwe snufjes ! echt bangelijk !

Geef een reactie