Gewoonte toetsen

Ik dacht al een tijdje dat ik een beetje dement aan het worden was, ik moest wel twee keer een zin nalezen om alle vergeten letters weer aan te vullen. Het werden er steeds meer maar goed, ik typ altijd al slordig en moet toch steeds iedere zin weer aanvullen, dus het viel niet op. Tot gister ochtend, ik wilde de rommel op mijn bureau op het werk eens in goede banen leiden en besloot mijn twee schermen in te leveren voor een breedbeeldscherm met een KVM switch om de diverse PC’s aan elkaar te koppelen. Het scherm wilde niet in de gewenste resolutie opstarten en een collega wist wel wat hij eraan kon doen. Alleen na twee woorden en al een aantal letters weg gaf hij de moed op. Het toetsenbord, versterkt door de USB extender begon zelfs een eigen leven te leiden. En men, dat typen gaat in ene met een nieuw toetsenbord een heel stuk sneller. Ik was gisteren zelfs een uur eerder klaar met werken…. Nu nog even de juiste volgorde van de letters zien te vinden want ik typ net zo makkelijk teotsen als toetsen.

toetsen blok

18 Comments

 1. Dit is inderdaad een opzienbarende, nieuwe versie van het toetsenbord. Lijkt wel de kubus van Rubik. Alleen wordt het mij niet duidelijk hoe hier sneller mee getyped kan worden. Of is het nog altijd 1 april voor jou?

 2. Ik ben gewend om op laptoptoetsen te tikken. Als ik een ‘gewoon’ toetsenbord gebruik, dan blijk ik bij de helft van de letters de toetsen niet diepgenoeg te hebben ingedrukt.

 3. Op het werk heeft Ollie ; Azerty , de duitse qwertz en de amerikaanse Quierty ! ( zie foto ) om gek van te worden.

 4. Een nieuw toetsenbord kan wel eens helpen ja. Ik heb een natural. Zonder toeters en bellen.

 5. Draaien de schijven zoals bij Rubik?

 6. Ach een goede spellingscontrole en je komt een heel eind.
  Fijne woensdag, vanavond ben je alweer over de helft..!!

 7. Soms zijn dingen aan vervanging toe en zolang er nog nieuwe zijn is dat geen probleem.

 8. Neg even en je kan halve dagen gaan werken. 🙂

 9. Ja dat typt niet handig als de helft het niet doet. 😉

 10. Erg frustrerend als bepaalde letters het niet meer doen, (vooral als je dat niet meteen doorhebt)gelukkig lag het niet aan jou 😉

 11. haha, ja alles is aan slijtage onderhevig 🙂

 12. Mijn typen is ook niet meer wat het geweest is. Ik vrees, dat dat meer te maken heeft met een wat onwillige linkerhand dan met het toetsenbord. Ruilen is in dit geval dus geen optie.

 13. Zo, dat is wel even wat anders haha :)..ik typ vaak zulke woorden…heel vaak

 14. Moet je nagaan. Je bent een uur eerder klaar en hebt ook nog keurig getypt. Zlefs taotsen klopt. Oh, ik word geloof ik ook een beetje dement.

 15. Het ligt bij mij ook altijd (en uitsluitend) aan het toetsenbord! Teveel toetsen op onlogische plekken.

 16. Ik merk wel dat ik op mijn laptop een stuk lichter kan tikken dan op deze toetsenbord, dit lijkt meer op rammen!

 17. po n loptap geen plobreem maar po n gwoon teostenbrod mot je te hart duwen !

Geef een reactie