Afgedroogd
Afgedroogd

Afgedroogd

Even zag het er naar uit dat er bij ons geen druppel regen zou vallen, en dat terwijl gisterochtend de laatste druppels uit de regenton kwamen. En toen, juist ja, laat in de middag vielen er drie druppels. Wel waaien, maar dat was het dan. In de loop van de avond vielen er nog een paar, maar de regenton is nog steeds leeg. En dat terwijl de planten wel heel veel dorst beginnen te krijgen. De Hydrangea’s of Hortensia’s zo u wilt hebben hier momenteel een emmer per dag nodig om in de bloei te blijven en de bladeren niet te laten hangen. Gelukkig is het even een beetje koeler buiten, ik ben echt een wintermens, ik ben bij hitte niet te genieten. Ik heb er gisteren wel van genoten hoe Maradona met zijn team naar huis is gestuurd door Meller en zijn teamgenoten. Afgestraft door de ballenjongen.

Nederland - Duitsland?

19 Comments

 1. Ben t best te genieten bij zomers weer, maar dit was ook voor mij n beetje van’t goede teveel. Regen hebben we wel wat gehad, n paar fikse buien, voor mij genoeg maar voor de tuin mocht t gerust wat meer zijn.
  Intussen hebben ze dus ook al Uruguay afgedroogd : hop naar de finale. Nederland – Duitsland mmm dat zou wel de moeite zijn !

 2. ’t Was toch helemaal pet met de mannen van Maradonna?! Of waren die Duitsers nou zo goed? Zucht.

  Hier heeft alles ook alweer zin in water. Vanavond het zwembadje maar leegpompen denk ik!

 3. Bij ons aan de kust viel er aardig wat regen, wij hoefden dus niet te gieten. Bloeien bij jullie de hortensia’s al? Hier duurt het nog even denk ik. De knoppen zijn al wel groot maar gaan zeker nog niet open. Gelukkig is het nu wat koeler toch vandaag?

 4. Wolkbreuk in IJlst,
  riool liep over…
  Maar daarna weer rust,
  en weinig verkoeling.

  Maar idd, de wraak van de ballenjongen !
  ‘k Zag het fragment, wat ’n sukkel die Maradonna…

 5. Hier in het hoge noorden is gistern 11 mm neerslag in ons tuintje neergedaald, en daar waren de planten hard aan toe ook.
  Pluisjes dagen op het WK zijn geteld, maar ik vrees dat Oranje in de finale een harde dobber krijgt aan Duitsland. Ik heb onze oosterburen nog nooit zo mooi en goed zien voetballen.

 6. Hier in Groningen ook drie druppen (heb ze geteld 😉 )
  Mijn regen ton is al weer bijna 14 dagen leeg.
  Kun je nagaan dat mensen nog zeggen Nederland regenland.
  Ach vond Maradona wel een leuke trainer, kleurrijk en kusjes geven aan zijn spelers. De zilveren vos ha ha

 7. Hier is gisteren wel een verfrissend buitje gevallen. Bracht ook gelijk wat verkoeling mee.
  Ach ja Maradona. Ik verheug me op Nederland – Duitsland in de finale. En dat wij dan eens een keer winnen. Zou wel leuk zijn.

 8. Hier was wel iets van een wolkenbreuk.
  15 min stilgestaan aan de rand van de snelweg, auto aan auto, niemand kon verder.
  Het is nu wel een beetje afgekoeld gelukkig.
  Ja, die voetbalpot was erg genieten..!!
  En vandaag de tour, ook leuk.
  Fijne zondag.

 9. Ik ben net zo gezellig met hitte. Ik geniet van de verkoeling die eindelijk ons droge zuiden bereikt heeft. 😉
  Een keertje geen water geven aan mijn boompje in mijn ondergoed omdat ik het altijd vergeet. xD

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.