Zomaar een zondagochtend
Zomaar een zondagochtend

Zomaar een zondagochtend


Thermiek

Gisteren was ik even op ons modelvliegveld. Nu ben ik daar wel vaker en vertel ook regelmatig wat wij maken (en kapot maken) maar nu even iemand anders zijn vliegtuigje. Het is een zweefvliegtuig wat in de lucht echt niet van een echt te onderscheiden is. Het is dat er niemand in kan, maar een ietwat groter en je kan instappen. De wingspan van het vliegtuig is ruim 6 meter. Het is niet een toestel wat je even meeneemt om te gaan vliegen, je moet al zeker weten dat er iemand met een sleeptoestel aanwezig is, want een eigen aandrijving ontbreekt. Als je klikt op de onderstaande foto zie je de sleeplijn zitten.


Thermiek

Het was de eerste vlucht weer na wat reparaties. Doordat het zo log is, is het moeilijk om ermee te landen en gelukkig ging alles goed gisteren. Maar het is een genot om het toestel in de lucht te zien.. Overigens heeft ook de Piper Cherokee van mijn vriend Humberto gevlogen, maar dat verhaal staat op zijn site. Voor de rest van de dag heb ik me lekker rustig gehouden. Alleen een mooie klimroos geplant, maar dat is een ander verhaal.
Voor de kenners, hier draait WordPress 3.1 alpha


Thermiek

19 Comments

  1. Ah , Ollie is er op geraakt.

    Wat een mooie hobby Me!
    Weet je dat Roger Waters and David Gilmour , Pink Floyd , ook zo’n fanaten zijn ze vliegen graag met oude toestellen. Waters heeft een prive vliegveld ook !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.