Wat een smiechten
Wat een smiechten

Wat een smiechten


Schinnen A76

Tussen Schinnen en Nuth vlak voor de afrit Nuth ligt rechts van de A76 een kapelletje aan een parallelweg. Op de foto’s ziet u A76 op de achtergrond liggen. De smiechten staan daar verdekt opgesteld tussen de struiken. Ik reed gelukkig niet op deze autoweg maar kwam ze tegen op de parallelweg en kon het niet laten om ze vast te leggen. Er staat een onopvallende politie auto en en auto van de belastingdienst. Ik ben niet uitgestapt om te vragen wat ze aan het doen waren. Dat was wel duidelijk. Je weet, als er een bvisionpoppetje op de foto staat kunt kun je erop klikken voor een groter exemplaar.


Schinnen A76

18 Comments

  1. Durf er soms wel effe over gaan, nooit veel maar voor die mannen is dat vaak al genoeg om hun bonnenboekje boven te halen… Snap niet goed wat de belastingdienst erbij komt doen, die heb ik hier nog nooit achter de struiken gezien, zitten netjes achter hun bureautje….

  2. Sanne

    Ben ik blij dat ik daar gisteren niet gereden heb, alhoewel ik meestal al mijn gas loslaat, zodat ik op het einde van de afrit zonder te remmen stil sta 😀

  3. Me, ik moest ineens aan die borden denken die je soms aan de kant van de weg ziet….. Als U flitst, flitsen wij terug. Maar het was overdag en dus gebruikte jij je flits waarschijnlijk niet bij het maken van deze foto 😉 Fijne avond.

  4. Daar hebben ze wel tijd voor, maar dat mensen in Nederland zich vaak onveilig voelen ….. In plaats van dat ze x bonnen per jaar moeten schrijven, zouden ze xxx boeven moeten oppakken totdat de boeven aantoonbaar op zijn. Ik houd me aan de maximum snelheid (vergissingen uitgezonderd).

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.