Wat een smiechten


Schinnen A76

Tussen Schinnen en Nuth vlak voor de afrit Nuth ligt rechts van de A76 een kapelletje aan een parallelweg. Op de foto’s ziet u A76 op de achtergrond liggen. De smiechten staan daar verdekt opgesteld tussen de struiken. Ik reed gelukkig niet op deze autoweg maar kwam ze tegen op de parallelweg en kon het niet laten om ze vast te leggen. Er staat een onopvallende politie auto en en auto van de belastingdienst. Ik ben niet uitgestapt om te vragen wat ze aan het doen waren. Dat was wel duidelijk. Je weet, als er een bvisionpoppetje op de foto staat kunt kun je erop klikken voor een groter exemplaar.


Schinnen A76

18 Comments

 1. Durf er soms wel effe over gaan, nooit veel maar voor die mannen is dat vaak al genoeg om hun bonnenboekje boven te halen… Snap niet goed wat de belastingdienst erbij komt doen, die heb ik hier nog nooit achter de struiken gezien, zitten netjes achter hun bureautje….

 2. Ben ik blij dat ik daar gisteren niet gereden heb, alhoewel ik meestal al mijn gas loslaat, zodat ik op het einde van de afrit zonder te remmen stil sta 😀

 3. oh ja hier zitten ze ook heel vaak……………………
  gelukkig heb ik niks te verbergen.
  ratten zijn het

 4. Ik sluit me aan bij ioon, wie zich netjes aan de regels houdt hoeft niet bang te zijn voor controles!

 5. Staan er nou voor de veiligheid of enkel om geld te vangen.
  Volgens mij de combinatie.

 6. Ze hebben mij ook al dikwijls gehad, de …
  En ik rij nochtans niet te snel, de snelheidslimieten zijn gewoon te laag. 🙂

 7. Me, ik moest ineens aan die borden denken die je soms aan de kant van de weg ziet….. Als U flitst, flitsen wij terug. Maar het was overdag en dus gebruikte jij je flits waarschijnlijk niet bij het maken van deze foto 😉 Fijne avond.

 8. Als iedereen zich gewoon aan de regels houd zijn de smiechten werkeloos.

 9. Ach, zo lang je netjes op tijd je belasting betaalt en je aan de maximum snelheid houdt, heb je er weinig last van.

 10. Ik vind dat poppetje echt grappig…de belastingdienst ook erbij? Dat snap ik niet helemaal.

 11. Ze mogen toch best even in zo’n kapelletje gaan bidden om de zgen over hun levensreddende werk af te smeken?

 12. Ik sluit me bij Frank aan.

 13. Stiekummerds zijn het 😉

 14. Ik hoef me nooit druk te maken over de smiechten, ik hou me over het algemeen heel netjes aan de maximum snelheid. En ik betaal netjes de belasting. 😉

 15. Daar hebben ze wel tijd voor, maar dat mensen in Nederland zich vaak onveilig voelen ….. In plaats van dat ze x bonnen per jaar moeten schrijven, zouden ze xxx boeven moeten oppakken totdat de boeven aantoonbaar op zijn. Ik houd me aan de maximum snelheid (vergissingen uitgezonderd).

 16. Aan de andere kant, als iedereen zich aan de snelheid hield, hoefden ze daar niet te staan natuurlijk.

 17. Ja, je kunt ze overal tegenkomen, ook op plaatsen waar je ze niet verwacht.
  Succes vandaag.

 18. Mensen pesten is het beste wat ze kunnen bij ons ! Is dit ook bij jullie het geval ?

Geef een reactie