Smart Thinking

Smart Thinking

Gisteren en vandaag hebben we een “training on the job”. In house is toch beter dan ver weg in “good old England”. Een cursus Web.21 van Aspentech zegt natuurlijk niemand iets, maar wij zijn er blij mee. Ik weet niet hoe het bij jullie was, maar we hebben hier toch een paar windstoten en een hoosbui gehad die en passant ook nog van enkel bomen brandhout maakten dat ik blij was dat mijn auto er niet onder stond… Het helpt me wel van een grandioze kater af, ontstaan door die hoge temperaturen. Als ik dit neerplemp, zit ik lekker achter op het terras bij een temperatuur van 26 graden. En dat is vergeleken met de temperatuur van afgelopen zondag 10 graden koeler. Ik mag dit wel.

De onderstaande Smart kunnen ze weer twee jaar op stal zetten, dan gaan we voor Goud op de Europese…


copyright bVision

12 Comments

 1. ja helaas mag dat karretje weer achter slot en grendel.

  gelukkig ging het hier niet zo erg te keer hadden wij zaterdag al gehad.
  ik vindt de tempratuur ook beter nu, heerlijk.

  hopelijk ging het goed met de cursus.

 2. Hier in het hoge noorden hebben we de afgelopen dagen ruim 50 mm neerslag gehad. Daar zijn de natuur en ons tuintje weer even lekker van opgefrist. Tijdens een van de buien is het me gelukt om een bliksemschicht te vangen. 🙂

 3. Wij hadden gelukkig vooral water wat naar beneden kwam. Vast tot grote opluchting van de boeren. Wel wat takken en ik hoorde van mijn vader her en der een boom maar niks drastisch.

  Ik vind smarts altijd geinige autootjes. Ik zou er best de komende twee jaar in rond willen rijden hoor. 😉

 4. Waarom op stal , jullie mogen trots zijn en blijven! Hebben jullie in uw kranten gelezen hoe tienduizenden Vlaamse fans voor Nederland gegaan zijn ? Zou dit ook omgekeerd gebeurt zijn?

 5. Wat een cute karretje!

  Hier heeft het wel af en toe even flink geregend, maar geen echte hoosbuien. Ik zag vanmiddag wat Youtubes voorbijkomen, was uit Limburg dacht ik, nou jemig dat ging daar behoorlijk te keer!

  Voel me ook helemaal anders, heerlijk hoor een beetje afkoeling 😉

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: