Al het goede komt van boven

Al het goede komt van boven

Dit trof ik aan toen ik gisteren bij de overburen op het werk aan kwam, van voren net een poedeltje…


copyright bVision

Alleen de achterkant was er iets erger aan toe. Bij ons regende het bomen.


copyright bVision

21 Comments

 1. Bij ons viel het enorm mee. Vooral de zuid- en oostkant van het land kreeg het flink te verduren.

  Toevallig zat ik naar de live-beelden te kijken van de voetballers die op Schiphol waren geland. Toen zij de bus instapten bleef de camera op het internet draaien en brak er daar een enorme plenbui met windstoten los. De wind was mijn kant op en ik verwachtte dan ook binnen een kwartier die plensbui met windstoten. Dus niet echt. De bui verwaaide en trok meer richting Hoorn. Het regende wel en waaide maar net iets harder dan gewoonlijk. Ik had me dus voor niets zorgen gemaakt.

 2. Ik zat gisteren samen met mijn bovenbuurvrouw even naar BVN te kijken, naar het nieuws… We waren toch wel benieuwd naar beelden.
  We schrokken ons helemaal kapot. Ongelooflijk!
  Het zit er aan te komen dat ook hier bij ons het nu zo tekeer gaat… Voor morgen is ook storm aangezegd. 🙁

 3. Poeh… dat ziet er erg uit! Ik hoorde dat het lelijk gedaan had. Ik zat de afgelopen drie dagen in Volendam en omstreken. Daar heeft het ook hard gewaaid maar niet echt gestormd! Gelukkig maar!

 4. Oef dat is geen prettig aanzicht. Hier was het vooral water en wat takken maar ik heb geen omgevallen bomen gezien gelukkig.

  Zo’n 10 jaar geleden wel bij een storm, toen viel de ‘blow-boom’ (een grote dikke beuk) om, boven op een ferrari. Daar moesten wij toentertijd erg om lachen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: