Vanuit een zonnig zuiden
Vanuit een zonnig zuiden

Vanuit een zonnig zuiden


copyright bVision

Ik zou zo maar op vakantie kunnen zijn, alleen ziet de werkelijkheid er een ietwat anders uit. Ik moet werken tot ergens in september voordat ik vrij kan nemen. Het is niet anders en ergens ben ik daar blij om. Ik ben dus tijdens ieders vakantie de stabiele blogger die van geen wijken weet. Lekker temperatuurtje hier achter op het terras, en met op tijd een natje en een droogje is het best wel uit te houden. Het enige nadeel gisteren was een storing op het werk die me een paar uurtjes, ook weer van op het terras heeft gekost. Maar een kniesoor die daar op let. Het grote voordeel tegenwoordig is dat ik, of mijn collega’s bijna alles vanaf thuis kunnen bewaken en eventueel op afstand kunnen ingrijpen als het fout gaat. Alleen een gepland uitje naar het veld gisteravond viel in duigen door de toch wel harde wind. Dat gaf me de gelegenheid om een door mijn foto’s heen te wandelen, waarvan bijgaand een voorbeeld. De foto is afgelopen week gemaakt op de weg tussen Hulsberg en de Heek. In kleur, of in zwart-wit maakt dan niet uit, dacht ik…


copyright bVision

22 Comments

 1. Aan vakanties doe ik al jaren niet meer aan. En missen doe ik dat niet. Er valt voor mij in mijn omgeving genoeg te zien en te genieten.
  Een digitale kleuren foto omzetten naar zwart-wit heeft niet het effect als dat je hebt met een zwart-wit film rolletje.

 2. Mooi hoor, dat zonovergoten heuvelland. Je zou je zo maar in Frankrijk kunnen wanen. Ik geef toch de voorkeur aan de kleurenfoto.
  Ik wens je een rustige en zonnige wacht vandaag.

 3. Ik vind de zwart wit erg mooi maar net iets te flets naar mijn smaak dan. Ik hou van sterke zwart/wit eigenlijk grijze contrasten waardoor de foto dan ook echt staat 😀

  Sepia vind ik ook een fijne optie, dat geeft weer wat meer romantiek van oudheid ofzo 😉

  Prachtig vind ik beide beelden en over smaak valt niet te twisten!

  XXX

 4. Ja, techniek staat voor niets.
  Dat zien we wel bij web-log, die doet het helemaal niet meer…haha.
  Hopelijk lossen ze snel het probleem op.
  Geniet van de zondag, hopelijk zonder werkklussen.

 5. Moeilijk kiezen, toch spreekt me de zwart-wit dit keer net iets meer aan.
  Prachtige omgeving daar in het zonnige Zuiden, die heuvels dat maakt het toch speciaal 🙂

  Hopelijk een zondag zonder storingen, geniet ervan 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.