Spelen met elements
Spelen met elements

Spelen met elements

Als het dan toch rustig is in de blogosfeer krijg je ook tijd om eens iets anders te doen, de actualiteit een beetje naast je neer te leggen en op je gemak eens een boek te nemen. In mijn geval een boek over Photoshop Elements 8, een fotobewerkingspakket. In tegenstelling tot wat je ziet zijn dit niet vijf losse foto’s, maar is het een frame waarachter je een foto plaatst. De foto is verschuifbaar achter het frame en zo ontstond deze compositie. Een tekst eronder en klaar. Nou ja, ik ben er uiteraard wel even mee bezig geweest voordat alles zo was als ik het wilde, maar dat is de rust die je nodig hebt om dit te doen. Je kan erop klikken voor een grotere afbeelding, voor het gemak heb ik het poppetje weggelaten, dat stoorde teveel.


copyright bVision

15 Comments

 1. Ah, fotografie, een van mijn duurdere hobby’s!
  Wat ben ik al gigantisch vaak bij fotokonijnenberg langs geweest, voor objectieven.

  Det is pas wat je noemt een dure hobby. In plaats van nageltjes lakken.. hihi!

  Leuke blogs schrijf je trouwens!

 2. Ik ga maar eens een cursus doen denk ik zodra het kan, gezien ik ooit psp iets eigen heb gemaakt maar zelfs daar doe ik weinig meer mee, want het stelt niks voor, hahaha

  Dit is prachtig!

  XXX

 3. En ik ben net begonnen met Photoshop 6 (antiek alweer) te verkennen. Photoshoppen heb ik nog niet eerder gedaan. Ik was een donkere kamer gewend. Jouw experiment ziet er veel belovend uit.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.