Archief – Denemarken 2003
Archief – Denemarken 2003

Archief – Denemarken 2003


Denemarken Jegum

Gisteren voelde ik me even hondsberoerd, koppijn en aan de slingerschijt. Om me toch een beetje nuttig te maken heb ik in de loop van de zaterdag tussendoor mijn digitale archieven weer helemaal in orde gemaakt. Ik ben namelijk doodsbenauwd dat hier iets verloren gaat. In dat opzicht heb ik een vast patroon. Mijn digitale foto’s staan op een externe harde schijf thuis en op mijn laptop. Eens per maand worden de bestanden met een grote USB-stick naar een externe schijf verplaatst die op mijn werk staat. Al mijn foto’s staan dus en op mijn laptop en op twee harde schijven die in een ander gebouw zijn onder gebracht. Noem het maar paranoia, maar het is een gewoonte die me vroeger reeds vaker heeft gered als er weer eens een PC crashte. De foto’s bij deze log zijn ingescande kiekjes van onze vakantie in Denemarken. De bovenste foto is van het vakantiehuisje in Jegum waar we in zaten en de onderste, u raadt het al, uit legoland in Billum.


Denemarken Billum

19 Comments

 1. Wat ben jij een vooruitziende, voorzichtige jongen seg ! Zou ik beter n lesje aan nemen. Heb gewoon mn foto’s op pc en 1x n backop op harde schijf, alles in huis. Misschien niet genoeg ? En toch zou ik mn foto’s ed niet graag kwijtspelen, wordt blijkbaar hoog tijd dat ik daar verandering in breng. Oeioei de schrik slaat me nu al omt hart !
  Gr,
  AmaZony

 2. Wat een leuk vakantie huisje.Ik ben nog nooit naar Legoland geweest, maar dat lijkt me een belevenis. Hier wordt slingerschijt ook wel aangeduid als sproeipoep, 😉
  Fijn dat je alweer wat bent opgeknapt.

 3. Zo’n dagje backuppen is een prima manier om het onaangename met het nuttige te verenigen.
  Ik moet ook maar eens een schijf met de belangrijkste zaken ergens anders onderbrengen.
  Maak er een mooie zondag van!

 4. Beterschap!

  Hier ook backup op 2 plaatsen, alleen wordt dat hoogtijd om weer te doen. Allemaal goed en wel dat je plaatsen hebt om te backuppen maar dan moet je het wel regelmatig doen en dat stel ik (te) vaak uit.
  Thanks voor the reminder dus 😀

  Schattig die gekleurde minihuisjes!

 5. En omdat jij zo heerljk paranoia bent en even niet lekker was, zien wij nu een heel mooi stukje archief terug, lol, daar was ik op gekomen al heel lang geleden ook, en ik heb dan maar één externe schijf maar zodra mogelijk wil ik deze ook alweer een back up geven…

  Buiten huis heb ik helaas weinig mogelijkheden om dit te doen…

  Prachtige foto’s!

  Beterschap voor jou! Ik hoop dat het snel een stuk minder is liever nog helemaal over!

  XXX

 6. Bij mij is idd eens een keer alles verloren gegaan door een verkeerde actie van mijn kant.
  Foto’s en mp3’s nergens meer terug te vinden 🙁
  Mp’s vind/maak je uiteindelijk wel weer terug, maar die foto’s, tja…

 7. leuk huisje in ieder geval,
  lijkt me om daar nog eens naar toe te gaan.

  ik moet hier ook eens aan de gang om alles op te slaan heb het te lang niet meer gedaan…..

  hopelijk voel je , je al weer wat beter.

 8. Dat is een leuk huisje zeg. volledig houtbouw?
  Wij hebben onze foto’s ook op 3 schijven (incl laptop) maar alles thuis. Stom evengoed, bij evt brand nog alles kwijt.
  Hopelijk ben je weer opgeknapt zodat je van de zondag kan genieten.

 9. Dingen kwijtraken!! Daar ben ik een ster in!! Dus ben ik sinds kort ook maar weer alles aan het proberen op de server te knallen. (maja, ik vergeet dat zooo vaak)
  Wat een leuk huis hadden jullie daar trouwens en naar Legoland….. daar moeten we écht nog een keer naar toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.