Drukte
Drukte

Drukte

bvision.nl

Ik dacht dat het in de vakantieperiode wel rustiger zou worden. Maar ik kom bedrogen uit. Het is maar schijnbare rust. De kleine irritaties lopen hoog op. Loopt normaal alles op rolletjes, nu lijkt gewoon niets te gaan zoals het hoort. En dan ben je voor dezelfde zaken meer tijd kwijt. Gelukkig laten we ons daar niet gek door maken en gaan we gewoon verder waar we gebleven waren. Het lijkt wel of mensen in de vakantieperiode meer gestrest zijn. Nog snel wat af willen maken voordat ze weggaan, en als dat dan niet werkt, ze de pijp maar aan Ollie geven. Het is natuurlijk makkelijker om anderen de schuld te geven. Bij haastklussen hebben we op de afdeling allemaal hetzelfde antwoord.

Gebrek aan planning aan jouw kant betekent nog geen haast aan onze kant

25 Comments

 1. Ik denk dat ik je snap.
  Ik zit misschien aan de andere kant, want ik doe verkoop voor ons bedrijf.
  Mijn opmerking in deze tijd is, “pas bij gebrek aan chauffeurs ivm vakantietijd herken je de juiste planners”.
  En helaas die schijnen wij niet te hebben hhahahahaah.

 2. Klopt wel een beetje hoor. Want voor dat je op vakantie gaat wil je eigenlijk ’t huis netjes hebben omdat je anders op je vakantie de hele tijd zit te bedenken wat je thuis allemaal nog moet doen als je weer terug bent.

  En dan kom je terug .. moet je alle kleding van vakantie wassen, spullen opruimen, weggooien, en noem maar op.
  Daar raak je ook gestrest van.

  Toch is het de kunst om rustig te blijven en te genieten van elk moment. Dus ook van het opruimen. Ook van het koffie zetten. En al helemaal van de vakantie itself!
  Mind fulness zullen we maar zeggen!;)

 3. Ik zou het niet weten eerlijk gezegd, hoor er weleens over maar de praktijk ontbreekt een beetje aan mijn kant 😉

  Wel heb ik dat met mijn huis natuurlijk als ik weg ga op vakantie, dan moet alles schoon, leeg en de dingen klaar staan voor verzorging van kat… maar die planning is meestal zeer op tijd en heb ik meestal nog tijd over 😉

  XXX

 4. Hier zie je het ook veel momenteel, gauw nog iets proberen af werken of op starten en de rest maar aan een ander laten.
  Prima antwoord van jullie afdeling, jammer genoeg niet toepasbaar hier.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.