Macrografie
Macrografie

Macrografie

Macro's

In plaats van me te verdiepen in wat ik vandaag wel niet allemaal aan mijn medebloggers kwijt zou willen, ben ik eens even wat gaan spelen met mijn macrolens. Ik hoop dat u niet al te teleurgesteld bent over de inhoud vandaag. Een klik op de foto zegt meer dan ik u kan vertellen.

beschrijving foto 1 foto2
diafragma f 8 f 8
sluitertijd 1/80 1/80
isowaarde 100 100
brandpunt 35 35
flits auto auto

Macro's

21 Comments

 1. Wat zijn de lelie’s prachtig zeg…
  Als ik officieel weer beter dan, moet ik toch ook maar weer eens bloemen gaan snijden. Al ben ik bang dat de lelietijd al voorbij is. 🙁
  Nouja zonnebloemen dan maar! Hihi.

 2. Zo! Wat een mooie foto’s!
  Ben zelf ook dol op fotografie! (zie mijn blogsite en dan: “More” voor mijn fotografie site. aangezien ik niet grof wil gaan promoten hier.)

  Maar echt een prachtige foto’s! En bedankt voor je reactie op mijn blog! Goede vragen. Daar wordt sowieso één van beantwoord. 😉

 3. Macro fotografie vind ik mooi, zo ook deze twee die je hier laat zien. Zelf heb ik slechts een macro converter (0,45x). Ik ben nog op zoek naar een macro objectief van goede kwaliteit voor een redelijke prijs voor m,n Pentax K 200.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.