Gestript
Gestript

Gestript

Je hebt van die dagen dat niets werkt zo als het moet en alles gaat zoals het niet moet

De zaterdag werd meteen gebombardeerd tot rustdag. Een beetje klooien en hangen achter de PC. Het resultaat ziet u vandaag hier, een hele gestripte site. Weg met alle achtergronden en kleuren. Dat maakt het ongetwijfeld wat beter leesbaar. Bij sommige blogs waar ik kom heb ik een vergrootglas nodig of vindt men het nodig om plaatjes achter de tekst te zetten waardoor het contrast weg is. Die keuze staat iedereen vrij uiteraard. Ik vond echter het simpele wel wat hebben. En veel meer dan wat zwerven over het web heb ik gisteren echt niet gedaan. Nou ja, de boodschappen, wat planten gehaald, even naar de Gamma geweest, maar dat is des zaterdags. De foto van vandaag is vrijdagavond gemaakt. Toen was het prima vliegweer en heb ik mijn avond op het veld doorgebracht.


bVision Photography

25 reacties

 1. Aha, ik zie wat je bedoelt haha (@reactie bij mij)
  Het ziet er lekker fris uit en leest idd iets makkelijker.

  Toen ik onlangs weer begon koos ik ook voor een lichte en eenvoudige layout (hou nog steeds van donkere kleurtjes), dat was even wennen, maar het is toch net iets rustiger voor je ogen 🙂

  Wat traag laden betreft, hier geen probleem hoor, mijne laadt stukken trager soms, meestal veroorzaakt door de tweets.

 2. Ergonomisch is het wat beter, maar dan zou je de regelafstand in de berichten ook nog een wat groter moeten maken.

  Verder blijft ie bij mij even lang laden (ca 4 seconde). Je hebt al jaren de traagste site die in mijn linkenrijtje staat. Draai je vanaf een eigen server of staat ie ergens bij een trage host.?

  De overvloeiende kopfoto vind ik mooi.

 3. Het oogt wat rustiger en het laden gaat ook wel wat sneller merk ik… en wit is wat opener. Ik ben ook even aan het kijken wat ik wil, ben niet helemaal tevreden met de huidige layout. Ik heb alleen wat beperkingen omdat ik afhankelijk ben van de WordPress thema’s die ze bieden, heb nl. geen eigen domeinnaam meer.

 4. Zoals het was bij jou vond ik anders PRIMA, ik hoop dat het bij mij ook normaal en goed te zien is ook al is er wel een gekleurde achtergrond, maar ja, ik zie zelf dat het goed is, soms kan dat al een crime zijn, vooral met de brede schermen die ik niet heb, dan valt er veel weg voor mij of sites vallen eruit, hahahaha

  Maar dit is prachtig ook 😀

  Jij hebt overigens meer gedaan dan ik heb gedaan gisteren, maar vandaag dubbel en dwars genieten voor mij 😉

  XXX

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.