Gestript

Je hebt van die dagen dat niets werkt zo als het moet en alles gaat zoals het niet moet

De zaterdag werd meteen gebombardeerd tot rustdag. Een beetje klooien en hangen achter de PC. Het resultaat ziet u vandaag hier, een hele gestripte site. Weg met alle achtergronden en kleuren. Dat maakt het ongetwijfeld wat beter leesbaar. Bij sommige blogs waar ik kom heb ik een vergrootglas nodig of vindt men het nodig om plaatjes achter de tekst te zetten waardoor het contrast weg is. Die keuze staat iedereen vrij uiteraard. Ik vond echter het simpele wel wat hebben. En veel meer dan wat zwerven over het web heb ik gisteren echt niet gedaan. Nou ja, de boodschappen, wat planten gehaald, even naar de Gamma geweest, maar dat is des zaterdags. De foto van vandaag is vrijdagavond gemaakt. Toen was het prima vliegweer en heb ik mijn avond op het veld doorgebracht.


bVision Photography

25 Comments

 1. Eenvoud siert ! Strakke, witte layout, mooi.. overzichtelijk en duidelijk leesbaar.
  Gr,
  AmaZony

 2. Herlijk toch zo’n rustdagje.
  Je hebt gelijk sommige logs hebben wel een heel drukke achtergrond waardoor de trekst bijna niet te lezen is.

 3. Weer eens wat anders…
  Sommige blogs zijn wel druk, de hyvespagina’s zijn zelfs niet altijd te lezen omdat plaatjes er doorheenfietsen, maar ach, als het bij de maker past vind ik het meest wel prima.
  Dit past jou wel goed overigens!

 4. Eenvoud siert zullen we maar zeggen.

 5. Het leest goed ๐Ÿ˜€
  Bij Hyves zie ik het vaak, rommelige foto’s als achtergrond en dan kun je niets meer lezen.

 6. Het is in ieder geval duidelijk leesbaar, dat is erg prettig.

 7. simpel is prima enne, als het niet gaat zoals het ‘moet’ dat ‘moet’ het maar zoals het gaat ๐Ÿ˜‰

 8. Aha, ik zie wat je bedoelt haha (@reactie bij mij)
  Het ziet er lekker fris uit en leest idd iets makkelijker.

  Toen ik onlangs weer begon koos ik ook voor een lichte en eenvoudige layout (hou nog steeds van donkere kleurtjes), dat was even wennen, maar het is toch net iets rustiger voor je ogen ๐Ÿ™‚

  Wat traag laden betreft, hier geen probleem hoor, mijne laadt stukken trager soms, meestal veroorzaakt door de tweets.

 9. Mijn voorkeur gaat over het algemeen ook uit naar een eenvoudige, strakke achtergrond, omdat het de leesbaarheid vaak ten goede komt. Wat dat betreft vond ik jouw site ook al goed zoals hij was.

 10. Als de letters maar goed afsteken tegen de achtergrond en de letters niet te klein zijn, dan vind ik het goed. En een beetje afwisseling vind ik ook altijd wel leuk, dat zorgt voor variatie!

 11. niks mis mee,
  maar je vorige kleuren had ik geen problemen mee.
  en het laden is hier prima, niet traag
  fijne zondag

 12. Ergonomisch is het wat beter, maar dan zou je de regelafstand in de berichten ook nog een wat groter moeten maken.

  Verder blijft ie bij mij even lang laden (ca 4 seconde). Je hebt al jaren de traagste site die in mijn linkenrijtje staat. Draai je vanaf een eigen server of staat ie ergens bij een trage host.?

  De overvloeiende kopfoto vind ik mooi.

 13. ’t Ziet er goed uit, Sjoerd.

 14. Lekker duidelijk en fris. Prima zo!

 15. Het oogt wat rustiger en het laden gaat ook wel wat sneller merk ik… en wit is wat opener. Ik ben ook even aan het kijken wat ik wil, ben niet helemaal tevreden met de huidige layout. Ik heb alleen wat beperkingen omdat ik afhankelijk ben van de WordPress thema’s die ze bieden, heb nl. geen eigen domeinnaam meer.

 16. Bekend terrein voor mij, zoals je weet. Een thuiswedstrijd. Trouwens, de rode ballon heb ik in Hulsberg aan de grond gezien.

 17. Het wit geeft in ieder geval veel licht ๐Ÿ˜€

 18. Zoals het was bij jou vond ik anders PRIMA, ik hoop dat het bij mij ook normaal en goed te zien is ook al is er wel een gekleurde achtergrond, maar ja, ik zie zelf dat het goed is, soms kan dat al een crime zijn, vooral met de brede schermen die ik niet heb, dan valt er veel weg voor mij of sites vallen eruit, hahahaha

  Maar dit is prachtig ook ๐Ÿ˜€

  Jij hebt overigens meer gedaan dan ik heb gedaan gisteren, maar vandaag dubbel en dwars genieten voor mij ๐Ÿ˜‰

  XXX

 19. De naakte waarheid op een gestripte site. Niet verkeerd.

 20. lekker fris hier ๐Ÿ™‚ je hebt je zaterdag goed besteed

 21. Heerlijk toch zo’n rustdag.
  Vandaag nog maar zo eentje..!
  Ik mag het zo ook wel zo’n rustige achtergrond.
  Fijne zondag.

 22. Ik zat die avond nog in een nieuwe ballon. Live te volgen op Twitter. Nou ja, het in en uitstappen dan.

 23. Het is inderdaad minimalistisch.
  Maar dat wit, pfff… ๐Ÿ˜‰ Wel zo op de late avond.

 24. Heb je de wintersite nu al van stal gehaald. Ik hoop toch dat we nog een paar warme dagen zoals op je foto tegoed hebben.

Geef een reactie