Een bijzondere ontmoeting
Een bijzondere ontmoeting

Een bijzondere ontmoeting

bVision Photography

Gisteren had ik een heel bijzondere ontmoeting op een heel bijzondere plaats . Op een kunstmanifestatie rondom slow art in het Schutterspark te Brunssum, trof ik bij één van de kunstenaars, Erik Sok een andere kunstenaar en medeblogger, Ferrie = Differentieel van DailyM.net en Marieke niet te vergeten. Gezamenlijk zijn we langs de diverse kunstwerken gelopen en hebben onderweg heel wat gepraat. Heel verrassend af en toe. Erik Sok stond daar met Natuur op zijn Kant. Een professioneel uitgevoerde opstelling die je aan het denken zet over de natuur. Het is moeilijk te verwoorden, zoiets moet je zien. De vraag van Ferrie wat ik er van vond kon ik dus ook niet afdoen met mooi of zo. Het zijn puzzelstukjes die samen een geheel vormen. Headquarter hebben we uitgebreid bekeken. Een mooi samenspel van muziekmakers met op de achtergrond goudvissen die muziek maken op een piano (Frans Goovers)(foto boven). Ik had nog nooit een heteluchtorgel gezien of gehoord. Het werk van Keisuke Matsuura, hieronder, lijkt eenvoudig, maar zette me toch aan het denken om het anders te doen dan de kunstenaar. En zo waren er meer momenten en kunstvormen waar ik normaal niet naar ga kijken. Een bijzondere middag, bedankt EF-EM.

bVision Photography

24 reacties

 1. Wat zeker net zo belangrijk is Sjoerd, is dat jij het prachtig op de foto hebt weten te zetten, prachtig lijnen spel in beide foto’s, maar de eerste is voor mij subliem.

  Wat differentieel zegt is helemaal maar, het bleek ook al veel meer in mijn bloed te zitten dan ik zelf in de gaten had 😀

  Prachtig!

  XXX

 2. Hey, leuk zeg zo’n ontmoeting en dan ook nog tussen zulke bijzondere kunstwerken.
  Heteluchtorgel en goudvissen die muziek maken op een piano, klinkt interessant.
  Bijzonder kunstwerk, die onderste foto. Het lijkt zo eenvoudig soms, maar je moet het maar net bedenken.

 3. het was voor ons even zo bijzonder je te ontmoeten Sjoerd. iemand die ja al zolang volgt op het net – – – en dan in levende lijve – – – het blijft een bijzondere gebeurtenis.
  en – – –
  voor alle vaste bezoekers aan bvision.nl
  graag zou ik bij een volgende gelegenheid terplekke, dus tussen de kunstwerken, jullie iets willen vertellen over kunst en hoeveel invloed die dat heeft op het dagelijks leven, welke rol kunst ook in jouw leven speelt.
  zelfs al denk je van niet.
  geheel vrijblijvend, natuurlijk 🙂
  groeten van Marieke en ferrie = differentieel

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.