Macrografie(2) – op herhaling
Macrografie(2) – op herhaling

Macrografie(2) – op herhaling


bVision Photography

Ik weet het nog niet zeker, maar fotograferen met een macrolens is best wel mooi. en aangezien ik de woensdag over het algemeen genomen vrij heb is dat een prachtig moment om daarmee te oefenen. Niet dat ik daar een vaste rubriek van wil maken, maar wie weet. Als er iemand een origineel van wil hebben kan dat ook. Stuur maar een mailtje naar me…. Bij het maken van deze foto’s heb ik rekening gehouden met de commentaren die ik de vorige keer heb gehad, vandaar, de lelie op herhaling


bVision Photography

16 Comments

 1. Psje Sjoerd, volgend jaar ga je ook mee? 😉

  En even een tip, 18 & 19 sept is de Elf Fantasy Fair, dat is nog groter en meer uitgedost nog dan Castle Fest zegt iedereen, dat weet ik niet, maar groter en mooier zegt men, een idee voor jou? Lijkt me ook dichter bij 😀

  http://arcen.elffantasyfair.com/

  Let er wel even op dat je de datum van 18 en 19 sept aanklikt, dit is namelijk tweemaal per jaar en de andere is in Haarzuilen.

  XXX

 2. Als ik een orchidee zo zie dan vind ik dat meestal maar helemaal niks… Voor macro’s is ze uitermate geschikt!!!

  OT: dat witte bloemetje is edelweiss. 😉
  En dat ik geen zin heb in werken is voornamelijk omdat mijn baas niet geloofd dat ik ziek ben en vervolgens al het personeel nu tegen me op heeft gezet…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.