Schiphol
Schiphol

Schiphol

gisteravond om kwart voor twaalf moest ik vertrekken. Voor sommige die dit lezen ben ik alweer terug, een ritje vanuit zuid-Limburg naar Schiphol, om mijn dochter op te halen die met haar vriend naar Tenerife is geweest. En dan komt dat toestel om 1.40 aan, vlucht HV0276. Voor hun een vlucht van vier uur, voor mij een ritje van ik denk zo’n vier en een half uur. je moet wat voor je kinderen over hebben. Daarom hou ik het kort vandaag. moet even uitrusten.

bVision Photography

23 Comments

 1. Schiphol is niet ideaal als je eerst zover moet rijden.
  Hier gaan velen dan ook via Brussel, vanaf hier een stuk beter te doen.
  Ach, toch is het leuk om de vakantiegangers op te halen en ben je blij ze weer te zien 😉

 2. Niet alleen vaders doen dit voor hun dochters. Wij hebben vannacht zuslief, die van vakantie uit Polen terugkwam, thuisgebracht naar de Randstad. Niets mooiers dan dat je als familie zo goed met elkaar bent.

 3. Dat is het ultieme papa zijn geloof ik!! Mijn partner gaat ook overal heen als het zijn kinderen betreft! Ik kan dit soort dingen alleen maar toejuigen! (als je weet hoe veel het niet voor de kids zouden doen, zou je nog raar staan te kijken hoor)

 4. I’m smiling, dat is een mooie bestemming Tenerife, daar was ik toen ik 9 was, maar totaal anders denk ik. Ik had er een zus van mijn oma wonen in een bungalow/villa enzo, dus zag ik het leven vanuit de gewone mensen die er gewoon wonen en leven, dat is best apart realiseer ik mij pas sinds een paar jaren 😉

  En ja, voor je kinderen moet je wat over hebben! Apart hoe dat vanzelf gaat als de liefde er gewoon IS.

  Rust lekker uit!
  XXX

 5. Ik leef met je mee, des te meer omdat er bijna om de hoek bij mij en bij jou genoeg vliegvelden zijn, zoals Maastricht, Weeze, Bierset, van waaruit dagelijks vaak gevlogen wordt naar legio vakantiebestemmingen, ook door Transavia.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.