Schiphol

gisteravond om kwart voor twaalf moest ik vertrekken. Voor sommige die dit lezen ben ik alweer terug, een ritje vanuit zuid-Limburg naar Schiphol, om mijn dochter op te halen die met haar vriend naar Tenerife is geweest. En dan komt dat toestel om 1.40 aan, vlucht HV0276. Voor hun een vlucht van vier uur, voor mij een ritje van ik denk zo’n vier en een half uur. je moet wat voor je kinderen over hebben. Daarom hou ik het kort vandaag. moet even uitrusten.

bVision Photography

23 Comments

 1. Tja vliegen gaat vlug maar men vergeet vaak de tijd voor en na erbij te rekenen ; Toch n lieve papa dat jij bent !
  Groetje,
  AmaZony

 2. Wat lief, hoop dat ze begrijpen dat het best wel speciaal is.

 3. Schiphol is niet ideaal als je eerst zover moet rijden.
  Hier gaan velen dan ook via Brussel, vanaf hier een stuk beter te doen.
  Ach, toch is het leuk om de vakantiegangers op te halen en ben je blij ze weer te zien 😉

 4. Ergens raar he dat je langer onderweg bent om ze op te halen dan zij vliegen.

 5. Dan heb je een aardig eindje inderdaad voor de boeg. 😉
  Jammer dat er dan nog geen nachttreinen rijden naar Limburg. Want normaal gesproken is er toch een goede verbinding.

 6. Niet alleen vaders doen dit voor hun dochters. Wij hebben vannacht zuslief, die van vakantie uit Polen terugkwam, thuisgebracht naar de Randstad. Niets mooiers dan dat je als familie zo goed met elkaar bent.

 7. Dat is het ultieme papa zijn geloof ik!! Mijn partner gaat ook overal heen als het zijn kinderen betreft! Ik kan dit soort dingen alleen maar toejuigen! (als je weet hoe veel het niet voor de kids zouden doen, zou je nog raar staan te kijken hoor)

 8. had dezelfde gedacht als Stro – – – maar – – – je hebt het overleefd – – – gelukkig.

 9. Ik dacht even dat je een nieuw modelvliegtuig had gebouwd! 😉

 10. Het belangrijkste is dat ze weer veilig thuis zijn, lijkt me. En jij bent op de terugreis waarschijnlijk helemaal bijgepraat over de vakantie.

 11. tja, schiphol is voor mij een halfuur rijden (buiten de spits), maar vanuit limburg is dat een (a2) drama!

 12. Zo,n uurtje vliegen en ik ben bijna bij mijn dochter in Schotland. Met m,n scootmobiel heen en terug naar de andere kant van mijn woonplaats duurt minstens zo lang.

 13. I’m smiling, dat is een mooie bestemming Tenerife, daar was ik toen ik 9 was, maar totaal anders denk ik. Ik had er een zus van mijn oma wonen in een bungalow/villa enzo, dus zag ik het leven vanuit de gewone mensen die er gewoon wonen en leven, dat is best apart realiseer ik mij pas sinds een paar jaren 😉

  En ja, voor je kinderen moet je wat over hebben! Apart hoe dat vanzelf gaat als de liefde er gewoon IS.

  Rust lekker uit!
  XXX

 14. Je hebt het inmiddels achter de rug denk ik, uitgerust en wel 😉

 15. Jammer dat ze niet vanaf Maastricht Airport kon vliegen, of Eindhoven… dat was dichterbij geweest

 16. Dat is het nadeel van Schiphol, zo’n pokke-end weg.

 17. Ik leef met je mee, des te meer omdat er bijna om de hoek bij mij en bij jou genoeg vliegvelden zijn, zoals Maastricht, Weeze, Bierset, van waaruit dagelijks vaak gevlogen wordt naar legio vakantiebestemmingen, ook door Transavia.

 18. Ik heb voor mijn kinderen alles over. Al moest ik een dag rijden.

 19. Ja, kinderen kunnen pa moeilijk missen.
  Maar fijn dat je het kunt doen.
  Lekker uitrusten, en een fijn weekend.

 20. En dan te bedenken, dat ze ook om de hoek bij je landen en opstijgen.

 21. Ik deed het vaak voor mijn broer. Voor zijn vlucht van twee uur naar Roemenië was ik dubbel zo lang onderweg. Maar ja, voor je familie doe je dat he.

 22. Ja, daar gaat een hoop tijd in zitten, meer dan me lief is, maar het gaat altijd nog sneller dan met de boot.
  En dan moest je ze wellicht ook afhalen.

Geef een reactie