Brak op zaterdag, rust op zondag, weer werken op maandag

Gatverpielijke wat was ik brak op zaterdag. Vertrokken om half twaalf op vrijdagavond, en om half zes thuis in de ochtend. En dan slaap je uiteraard ook niet goed en ik ben dus om een uur of tien maar opgestaan. De wekelijkse boodschappen moesten nog gehaald worden en dat was het gelukkig dan. In de avond een glas wijn teveel gedronken en ik was dus blij dat ik als een blok geslapen heb. En dan komt rainy sunday voorbij. Sakkerdjie wat zit er veel water in de wolken. Het regende gestaag door en door… We hebben gezellig met z’n tweeën een paar afleveringen van de Engelse detective serie Foyle’s War gekeken.

bVision Photography

24 Comments

 1. Het is te gek, elke week is het hetzelfde verhaal. Wij werken de hele week hard om te eindigen in een overbelast weekend zonder tijd om uit te rusten van de werkweek. Zo hebben we vakantie nodig om de batterijen op te laden.

 2. ik hoop dat de helle week droog houden
  en lekker warm
  jeanet

 3. Hier was het ook waterweelde , nu even droog maar de wolken komen er weer aan.

 4. Perfecte bezigheid op zo’n scheissewetter dag! Succes dan maar weer deze week!

 5. En dan is er nog regen ook.

 6. Hier was de zondag droog en warm, en beetje winderig, dat wel.
  Maar goed, je was dus behoorlijk brak, en dan ook nog aan de wijn, dan hakt het er dubbel in natuurlijk!

 7. het was hier zondag gelukkig nog wel droog tot een uur of negen ’s avonds daarna een grote stortbui hele nacht door.
  Off topic, corso was op zaterdag en toen was het hier gelukkig warm en zonnig.

 8. hier zijn Ollie en ik ook net niet weggespoeld.

 9. Dan is het eigenlijk juist heel lekker, zo’n regendag.

 10. Zondag was het hier droog, winderig (zonder uien of bonengeur), maar droog!

 11. dat is nou weer het fijne van een regenachtige zondag, het is een prachtige reden om samen lekker filmpjes te kijken. Wij hadden met slechts wat droge bewolking zo’n mooie smoes niet en moesten dus hard aan het werk in de tuin van een pas verhuisde vriend!

 12. Zo,n serie als die jullie geken hebben is het beste wat jullie konden doen op zo,n zondag.
  Dat soort momenten, wanneer je te weinig slaap hebt genoten en een glas teveel wijn gedronken hebt is voor mij reden genoeg om een dag voor de vrede te nemen. Zoals John en Yoko dat een week deden in een Amsterdam,s hotel.

 13. Ik zat gisteren weer in Roermond en had van mijn vriends moeder de opdracht gekregen om gebouwen te fotograferen. Dat ging dus niet door in die regen! Er viel inderdaad erg veel nattigheid uit de lucht in Limburg!

 14. Misschien is het een idee om eens een watervliegtuig te bouwen als je bent bijgekomen van dit weekend …

 15. Gisteren geen regen hier, vandaag des te meer, bah 🙁

 16. Soms heb je van die dagen he?
  Hier kwam de regen pas ’s avonds…’s middags in Aagtekerke hebben we het droog gehouden.

  Volgend weekend beter! 😉

 17. Ik heb je zaterdags gevoel nu… blehhh

 18. ook al regen, hier was het heerlijk weer gisteren, oké het waaide erg hard, maar dat had ook wel even wat, even het huis goed doorluchten enzo, maar uiteindelijk had ik makkelijk de was kunnen doen, was dan zo droog geweest dankzij de wind en de zon 😀

  Prachtige foto, en werkse vandaag!

  XXX

 19. Dat glas wijn hielp wel voor het inslapen neem ik aan… dus dat is niet zo erg… rustig starten deze week dan maar…

 20. films of series kijken, een perfecte bezigheid voor zo’n vieze regenachtige dag 😉 Lekker banken, lekker lui, batterijtje weer opladen…

 21. Je kunt je niet altijd fit voelen…

 22. Na zo’n weekend is het dan maar goed dat er weer een maandag komt.
  Succes weer met alles. Goede start en op naar het volgende weekend. Dan een beter hoop ik voor je.

 23. Ik kan me voorstellen dat je dan behoorlijk brak bent op zaterdag inderdaad… Ik herken zo het gevoel. :-S Het komt hier namelijk regelmatig voor dat we pas om een uur of 5 gaan slapen, aangezien Andi altijd pas om een uur of 3 ’s nachts van zijn werk thuiskomt.. En ik dan natuurlijk wel weer redelijk op tijd moet gaan werken.

  Meestal is het ook zo dat als je werkt, je het rustiger hebt dan dat als je thuis bent. 😉

 24. Toch een meevaller dat je nu vijf werkdagen hebt om op te drogen….

Geef een reactie