SAP en van die tak
SAP en van die tak

SAP en van die tak

Nee geen jus d’orange of appelsap, maar een cursus in Den Bosch is vandaag mijn einddoel. Ik probeer daar mijn niet geringe kennis van dit systeem in relatie met een ander systeem, uPerform nog een beetje op te krikken. En zoals iedereen weet, in het land der blinden is eenoog koning. Aan de andere kant is iedereen misbaar, al denken we soms van niet en gaan we ervan uit dat we allemaal onmisbaar zijn. Niet dus, ik heb dit in mijn leven reeds diverse malen mee mogen maken. Van de ene op de andere dag was hij er niet meer. Missen, dat doe je iedereen, zelfs mijn collega die in zuid Frankrijk met een kapotte auto staat en die eigenlijk zou moeten werken, maar onmisbaar… Het leven gaat ook zo wel verder. Maar voorlopig heb ik nog geen tijd om dit leven te verlaten. En daarom gaan we nog even fris aan de slag. Mochten jullie me missen, 06 29012345, en anders word het morgen, toch.

bVision Photography

23 Comments

  1. Ziet er allemaal lekker ‘sappig’ uit, maar heb er geen flauw benul van hoe ik dat moet linken aan n SAP-cursus. Is misschien alleen in Nederland gekend want heb er hier nog nooit van gehoord. Seffes es effe opzoeken..
    Groetje,
    AmaZony

  2. Mijn oudste is ook SAP specialist aan het worden. Reuze interessant als hij erover vertelt. Ik hang aan zijn lippen. Ik ken SAP nog van zo’n 15 jaar geleden. Toen werkte ik bij Andersen Consulting. Zij waren toen bezig met een van de eerste Sap projecten in Ned.(denk ik). Het was bij Yokogawa (ik ben niet zeker van de naam) in Amersfoort.

  3. agut, sappelen dus maar je hebt gelijk. Een wijze oude collega heeft me ooit gezegd toen ik me weer eens over iets werkgerelateerd druk maakte:”Het water sluit zich rimpelloos boven je”
    Niemand is onmisbaar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.