Gevalletje waterschade

bVision Photography

Na het afgelopen weekeinde waarbij een overschot aan water toch voor enige overlast zorgde besloot ik om eindelijk maar eens een goot te gaan maken aan de zijde van mijn buren. Na de verbouwing aldaar was er een opening van een cm of 6 ontstaan waardoor bij een ongunstige wind (teveel) water op het terras kwam. Alleen voor die goot had ik een stuk aluminium L-profiel nodig van een metertje of drie. En hoe krijg je dat dan thuis in een BMW 320i. Als rechtgeaard modelbouwer laat je je door zo’n kleinigheid niet kisten. Ik heb het profiel met een doek omwonden op de deurklinken aan de passagierskant gelegd en heb het vervolgens met duct-tape aan de auto vastgeplakt. Volgens het gezegde: Als het met duct-tape niet vastzit, heb je te weinig gebruikt. Dat het ook nog andere toepassingen heeft ziet u hier op de foto’s. Helaas had ik het profiel al op het afdak liggen voordat ik eraan dacht om er even een foto van te maken….

bVision Photography

20 Comments

 1. Magnifique jeune femme!!
  Amitiés de France:CLAIRE

 2. Straffe tape !
  oops wat is dat nu : bij t verzenden van deze bovenste 2 woordjes kreeg ik net de melding ‘comment too short’ !! Vind dit wel grappig : Sjoerd wil alleen lange comments … Nu nog eens proberen, zal wel lang genoeg zijn zekers ?
  gr,
  AmaZony

 3. Knap hoor, hoe je steeds weer jouw vondsten en oplossingen weet te illustreren…

 4. Dat lijkt me een pijnlijke aangelegenheid geweest, toen die dame weer onttaped moest worden.

 5. leven stopt zonder ducktape!

 6. Met tape kan je veel doen. En dakgoten moet je ook schoonhouden zeggen ze. Hier doen dat de vogels wel.

 7. Hahaha…..jij bent niet voor één gat te vangen zeg. Jammer dat er geen foto van is, dat had ik wel willen zien. Je hebt het schitterend opgelost.

 8. Duck tape de uitvinding van de eeuw geweest, goh wat is dat spul handig.

 9. Ik heb een tas van duct tape, superhandig ding. Zelfgemaakt trouwens:-))

 10. Die tape heeft mij in het verleden uit een of andere nood geholpen. Als kledingstuk heb ik het nog nooit gebruikt, maar het misstaat die dame absoluut niet. 🙂

 11. Ik heb geleerd om altijd op stap te gaan met ducttape. 😀 Zeker als je gaat kamperen.
  Super handig spul.

  De onderste foto had ik niet kunnen bedenken. Maar wie weet komt het ooit van pas. 😀

 12. Wat je allemaal met tape kan doen ?

 13. Laat nu de regen maar weer komen dan 😉

 14. Leve duct-tape… de uitvinders ervan hadden nooit kunnen vermoeden waar dit allemaal voor gebruikt zou worden

 15. whahaha je moest eens weten wat er allemaal met duck tape gedaan wordt, volgens mij wordt het meer voor toepassingen gebruikt zoals je hier al laat zien dan… 😛

  XXX

 16. Ja dat is een erg veelzijdig stukje tape. De tweede foto trekt me toch het meest

 17. Ook hier heeft de overvloedige regen voor extra werk gezorgd. Maar daar gaat duct tape niet bij helpen vrees ik. Hoe veelzijdig dat ook is.

 18. Slim….goed gedaan.
  Met deze plaatjes wordt wel duidelijk dat duct-tape goed werkt om iets vast te plakken.
  Ik hoop dat alle problemen weer verholpen zijn.
  Fijne dag vandaag.

 19. En dan monteer je die niet even weer af, in de auto.. Zodat wij dat kunnen zien?
  Zwak! 😉

 20. ja, dat zit wel snor zo!

Geef een reactie