Gevalletje waterschade
Gevalletje waterschade

Gevalletje waterschade

bVision Photography

Na het afgelopen weekeinde waarbij een overschot aan water toch voor enige overlast zorgde besloot ik om eindelijk maar eens een goot te gaan maken aan de zijde van mijn buren. Na de verbouwing aldaar was er een opening van een cm of 6 ontstaan waardoor bij een ongunstige wind (teveel) water op het terras kwam. Alleen voor die goot had ik een stuk aluminium L-profiel nodig van een metertje of drie. En hoe krijg je dat dan thuis in een BMW 320i. Als rechtgeaard modelbouwer laat je je door zo’n kleinigheid niet kisten. Ik heb het profiel met een doek omwonden op de deurklinken aan de passagierskant gelegd en heb het vervolgens met duct-tape aan de auto vastgeplakt. Volgens het gezegde: Als het met duct-tape niet vastzit, heb je te weinig gebruikt. Dat het ook nog andere toepassingen heeft ziet u hier op de foto’s. Helaas had ik het profiel al op het afdak liggen voordat ik eraan dacht om er even een foto van te maken….

bVision Photography

20 Comments

 1. Straffe tape !
  oops wat is dat nu : bij t verzenden van deze bovenste 2 woordjes kreeg ik net de melding ‘comment too short’ !! Vind dit wel grappig : Sjoerd wil alleen lange comments … Nu nog eens proberen, zal wel lang genoeg zijn zekers ?
  gr,
  AmaZony

 2. Ik heb geleerd om altijd op stap te gaan met ducttape. 😀 Zeker als je gaat kamperen.
  Super handig spul.

  De onderste foto had ik niet kunnen bedenken. Maar wie weet komt het ooit van pas. 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.