Oud materieel
Oud materieel

Oud materieel


bVision Photography

Wie denkt dat ik een somber mens ben heeft het mis. Ik geniet van alle dingen in het leven, maar bijzonder van techniek. Groot was mijn vreugde dan ook dat we door het verlies van onze Tommie wel per ongeluk op het Duitse station Schierwaldenrath terecht kwamen. Het vertrekpunt van de Selfkantbahn. De Selfkantbahn is een 6 km lang stuk historische spoorweg van de oorspronkelijke Geilenkirchener Kreisbahn , die loopt van Gillrath tot Schierwaldenrath. De spoorweg is het laatste stuk bewaard gebleven 1000mm spoor in Noord-Rijnland-Westfalen. Helaas waren we aan de vroege kant en de enige activiteit was het voorwarmen van Locomotief nummer 5. (Lok 5, “Regenwalde”, asstelling 1’C1’h2t uit 1930 (fabrikaat Borsig)). We hadden geen toegang tot de loodsen waar het meeste rijdend materieel in staat, maar een rondje op het buiten terrein leverde wel nog een mooie kopfoto op en een plaatje van een schienenbus. (u weet, klick op de pic als er een bvision-poppetje op staat)


bVision Photography

21 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.