Vakantie deel x

Vanaf vandaag maak ik gebruik van de mogelijkheden die mijn werkgever mij en ook anderen biedt, om af en toe eens een paar weekjes niet de weg naar het werk te hoeven maken. Eigenlijk zou ik het geen vakantie willen noemen, ver weg gaan en zo is voor mij alleen maar stress. Maar dat is voor iedereen natuurlijk anders. Ik ben 14 dagen in en rond het huis te vinden. daarna een paar dagen cursus en nog een paar dagen vrij. Ik had het slechter kunnen treffen. Maar eerst op het midden van dag weer zo’n 50 cm puur genot naar binnen werken. Gisteren waren we met de fotoclub een uurtje of twee op stap. In tegenstelling tot de rest van het land regende het bij ons geen pijpestelen, maar was het aangenaam rustig. Architectuur- en landschapsfotografie had Frank op het programma gezet. Ik laat Frank dan ook de eer om woensdag zijn foto’s te laten zien. Vandaag voor mij ene die er zijdelings mee te maken heeft. Maar wel tijdens de tocht gemaakt is. u weet… click


bVision Photography

24 Comments

 1. 50 cm ? is het echt n visje zoals men hier vermoed ?
  Geniet van je vakantie, maakt niet uit waar… ! Ver weg gaan geeft natuurlijk da nodige stress maar soms is t me dat wel waard..
  Groetje,
  AmaZony

 2. Prachtig, je badkamer in de natuur.

 3. Geniet lekker van de vrije tijd. Ik hoop voor je dat het weer ook meewerkt.

 4. Mooi zo’n bakuip om de koeien te voeren! Die 50 cm is vast een stokbroodje camenbert?

 5. ik ben niet weggespoeld, Ollie ook niet voor zover ik weet.
  Veel regen is er in ieder geval gevallen.

 6. nou hele fijne vakantie om het huis,
  maakt niks uit als je het maar leuk hebt,
  geniet ervan:-)

 7. was al aan het denken 50cm nee een ijsje kan zo groot niet zijn ondertussen heb ikhier het antwoord al gelezen
  en wat vakantie betreft
  ik neem de wagen voor een paar dagen en zoek de zee op
  en vind dat het geweldigste dat me kan overkomen!
  geniet van je vakantie
  btw een prachtfoto
  ( tja ik hou van roest hé zondag is roestdag 🙂

 8. Geniet ervan Sjoerd!!!!

 9. Jaaah visjes natuurlijk 😀

  Lekker even geen werkstress, geniet ervan!

  Mooie foto uut de polder! 😉

 10. Ik moet ineens aan “Deep Throat” denken.

 11. Op vakantie gaan geeft natuurlijk ook alleen maar stress.
  Kan me wel voorstellen dat je lekker thuis blijft!
  Fijne vakantie toegewenst.

 12. Prettige vakantie, geniet ervan.

 13. Vijftig centimeter …?
  Dat lijkt me een flinke paling … of een laars bier … 😉
  Wat dan ook, in elk geval een fijne vakantie gewenst!

 14. Lekker hoor, ik wil ook! Pure architectuur je foto! 😀

 15. Ollie heeft het geclict Sjoerd 😉 .

 16. Sjoerd,
  Fijne vakantie en uiteraard een stukje droger.

 17. een lekker vooruitzicht.. .geniet ervan…

 18. Geniet van je 14 dagen in en om het huis, en vakantie, het is elke dag vakantie als je het maar voelt in je hart, of visualiseert. Ik zei dan ook tegen jou al, ik heb 7 weken vakantie gehad, en daarnaast… ik werk nu nog maar 3 uurtjes in de week 😉

  Dus, eigenlijk, heb ik nog steeds vakantie, maar mijn echte vakantie? Start MAANDAG…. als mijn kind dan ook weer naar school gaat 😛

  XXX

 19. Was het een lange frikandel een dropstaaf? Spreek toch niet zo in raadsels ;-)en vertel!

 20. Je hebt best veel vrij als ik het goed heb. Laat het je goed smaken!

 21. Haha, dat is een heerlijk visje, wat naar binnen mag glijden.
  Lekker genieten deze weken Sjoerd.
  Het gaat er niet om hoever je gaat , maar hoeveel plezier je er van hebt.
  Dat is echt vakantie vieren.
  Ga dat maar lekker doen..!!

 22. Hier viel de regen ook redelijk goed mee. Pas tegen de avond dat je van flinke buien kon spreken.
  Ben tot ook benieuwd naar die 50 cm genot!

 23. 50 cm puur genot? Je maakt me nieuwgierig.

  Intrigerende en fraaie foto, overigens.

Geef een reactie