Chrysler Tunderbolt 1941

bVision Photography

Of je hem mooi vindt in deze, volgens mijn college Frank, pisbakken groene kleur is wat anders. Het is een geweldige auto in deze uitvoering. Iedere Chrysler Tunderbolt werd in een hele specifieke kleurstelling gespoten. De Tunderbolt heeft een hardtop dak wat elektrisch in de carrosserie wordt opgeborgen, is gemaakt van Aluminium, heeft hydraulisch bediende ramen. verlichting geïntegreerd in de body. Let wel 1941. Nergens in de wereld kon je deze technieken vinden. Een absoluut staaltje van designkunst. En vergeet niet de aerodynamica. Een must have auto en zeker een plaats waard in mijn top 10 auto’s. Volgens mij staat hij zelfs vooraan in de virtuele garage. En voor de kenner, er zit een echte Hemi onder de motorkap. Ik verwijs hier wel vaker naar Hyman ltd, vanaf nu hebben ze een plaats verdiend in de sitebar, met recht en als dank voor het gebruik van hun materiaal.[nggallery id=2]

21 Comments

 1. Ik vind die kleur dan eigenlijk wel weer wat voor mijn haar!!! :-
  D

 2. En dat alles allemaal al in die tijd….
  Fijn weekend.

 3. Die was z’n tijd ver vooruit zeg! Maar zowel kleur als model spreken me verder niet echt aan. De techniek dan weer wel.

 4. De gerbuikte techniek doet de kleur verbleken vind ik.

 5. Ja, het is wel wat wij hier noemen ‘Belgisch’ groen… maar een kek karretje is het ook

 6. Ik vind het een geweldige auto die ik zeker niet in 1941 geplaatst zou hebben. Ik denk dat veel mensen uit die tijd zich zo de auto van het jaar 2000 hebben voorgesteld. Alleen die wc-groene kleur vind ik niet zo geslaagd. Maar niettemin mogen ze hem hier zo op de oprit zetten. Een klassieker waar je van droomt.
   

 7. Door de kleur dacht ik eigenlijk dat het een prototype was die nog niet werkend was. Niet echt mijn smaak. 😉

 8. Die kleur…. mag dat wel??? 😉

 9. Ik vind hem prachtig! De kleur ook 😀

 10. Ik zie Ken er al helemaal in rijden, met Barbie aan z’n zijde 🙂

 11. Ik zie er eigenlijk gewoon licht turkoois in, best apart, zeker voor een auto 😀

  XXX

 12. Prachtig en revolutionair voor 1941. Dat zeg ik zelfs als Citroën-liefhebber!

 13. prachtig,
  zie me er al in rijden………….

 14. Nu nog een electro motor en ik neem hem over van je!

 15. oei oei, wat een kleurtje.
  Leuk om langs te zien komen, maar elke dag daarin, ik moet er niet aan denken.
  Kan je nagaan hoe belangrijk de kleuren zijn.

 16. Cool! 😀
  Gaaf kleurtje ook hahaha

  Fijn weekend!

 17. verdorie al de technieken van de cabrio van nu!!!!
  en helemaal mijn kleurtje 🙂

 18. Dit voertuig lijkt zo uit een of ander oud stripblad te zijn gereden. Echt mooi vind ik hem niet, maar ik sta wel te kijken van de techniek die er toen al werd gebruikt.

 19. Lekker kleurtje!
  Hij zou het in ieder geval goed doen op ons Rock and Roll festival volgend weekend!

 20. Haha best gaaf, moet een beetje lachen om die kleur.
  Vriendje had toen ik hem leerde kennen een Citroën in deze afschuwelijk kleur, ik was shocked 😀

  (hij heeft hem inmiddels verkocht :P)

 21. Hij ziet er aardig gestroomlijnd uit, een beetje als een trein! In een betere kleur is het wellicht een fraaie auto om te zien, nu doet hij pijn aan de ogen!

Geef een reactie