Chrysler Tunderbolt 1941
Chrysler Tunderbolt 1941

Chrysler Tunderbolt 1941

bVision Photography

Of je hem mooi vindt in deze, volgens mijn college Frank, pisbakken groene kleur is wat anders. Het is een geweldige auto in deze uitvoering. Iedere Chrysler Tunderbolt werd in een hele specifieke kleurstelling gespoten. De Tunderbolt heeft een hardtop dak wat elektrisch in de carrosserie wordt opgeborgen, is gemaakt van Aluminium, heeft hydraulisch bediende ramen. verlichting geïntegreerd in de body. Let wel 1941. Nergens in de wereld kon je deze technieken vinden. Een absoluut staaltje van designkunst. En vergeet niet de aerodynamica. Een must have auto en zeker een plaats waard in mijn top 10 auto’s. Volgens mij staat hij zelfs vooraan in de virtuele garage. En voor de kenner, er zit een echte Hemi onder de motorkap. Ik verwijs hier wel vaker naar Hyman ltd, vanaf nu hebben ze een plaats verdiend in de sitebar, met recht en als dank voor het gebruik van hun materiaal.[nggallery id=2]

21 Comments

  1. Ik vind het een geweldige auto die ik zeker niet in 1941 geplaatst zou hebben. Ik denk dat veel mensen uit die tijd zich zo de auto van het jaar 2000 hebben voorgesteld. Alleen die wc-groene kleur vind ik niet zo geslaagd. Maar niettemin mogen ze hem hier zo op de oprit zetten. Een klassieker waar je van droomt.
     

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.