Terug naar af
Terug naar af

Terug naar af

Na het vele commentaar op mijn nieuwe lay-out ga ik even een stapje terug. Grootste probleem hadden de meeste mensen, zoals collega’s, bloggers, en A. niet te vergeten, dat het oude leuker was en het nieuwe, ondanks de soberheid, milieu-onvriendelijk wit was en teveel energie opslurpt. het laatste kan ik niet velen dus…. even pas op de plaats maken. En omdat ik toch een paar daagjes vrij heb kan ik dit op mijn gemak eens even bekijken.

8 Comments

  1. Ik vond de vorige versie juist prettiger en hoefde dan niet steeds mijn ogen over te schakelen. Dwz Word, Excel, Outlook en de meeste weblogs gebruiken een lichte achtergrond met donkere letters. Dit reageervak en de overige invulvakken doen dat ook.

    Het energieverhaal is redelijk achterhaald. Dat gold voor de oude CRT-schermen. De meeste displays gebruiken nu een LCD/TFT-systeem met 4 backlitlampen aan de zijkanten. Bij een zwartscherm branden die even hard, alleen loopt hun licht vast op gesloten TFT-transistoren. Gevolg is dat de achterkant van je scherm voelbaar warmer wordt. Bij de nog nieuwere LED-schermen zit het weer anders, daar heb ik nog geen ervaring mee. Maar die worden nog maar weinig gebruikt.

  2. ria

    Allebei goed hoor, maakt mij niet zoveel uit. Je hebt duidelijke letters, het is goed leesbaar. Ik denk dat bezoekers toch anders tegen je log aankijken dan dat je dat zelf doet 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.