Forgotten – Solyto
Forgotten – Solyto

Forgotten – Solyto


bVision Photography

Gedurende de mid-vijftiger jaren produceerde New Map en hele range aan tweewielers, scooters en de Solyto Utility truck. Een kleine vrachtwagen welke veel in gebruik was bij o.a. tuinlui en gemeentewerkers. Gewoon een handig autootje waar je geen kilometers mee maakte. Op de autoweg had deze niets te zoeken. Solyto stond voor de werkmaatschappij die het bakje maakte( SOciete LYonnaise de TOlerie). Motorisch lag er eerste een Ydral, daarna een Ultima en later zelfs een eigen blok in (125cc eencilinder). Het autootje hield het uit tot 1974, toen werd de productie gestopt. Niet dat het nu zo’n daverend succes was, er werden in totaal maar 4000 exemplaren van gemaakt. waarvan deze Solyto Break Camping er ene was. Deze staat in het Microcar museum in Madison.


bVision Photography

21 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.