Tuinkabouter


bVision Photography

Vandaag is mijn laatste vakantiedag en uiteraard gaan we dan ook op pad door heel Nederland. Een uitstapje dat eindigt in Scheveningen, met als het goed is een traditionele haring. Maar wat heeft dat nu te maken met de tuinkabouter hierboven. Nou, helemaal niks. Dat is een cadeau van mijn vrouw. Ik zeur namelijk al jaren over een tuinkabouter en mocht er nooit ene kopen. Niet dat ik dat zou willen, integendeel, wat moet je met zo’n ding, maar nu heb ik er ene. Hij is maar 10 cm groot, en kan overal mee naartoe, dus wie weet ziet u ‘m nog een ergens staan. Vandaag geen log-bezoekjes , maar dat halen we wel weer in. CUTM…

19 Comments

 1. Oooo wat n mooie kabouter ! En met n fototoestel ! Heel origineel kadootje vind ik dat. Nu weet ik waarom je der zelf geen mocht kopen : jij had waarschijnlijk zelf zo’n grote tuinkabouter met n wat paddestoeltjes rond gekozen lol
  Groetje,
  AmaZony

 2. @ Sjoerd, Jammer dat je zo reageerd. Ik reageer bij jou het zelfde als jij bij mij. Kort dus.
  Het ga je goed

  • Bij mij is iedere reactie welkom, kort of niet. Het is een teken van interesse en geeft aan dat je blog gelezen wordt…

   • @ Sjoerd, dat is zeer zeker zo, alleen een reactie van 3 woorden, terwijl er zoveel meer te lezen en te becommenteren valt?
    Dan lijkt de interesse erg ver te zoeken en dat is in de huidige maatschappij toch al een groot probleem. Ik had het ook niet kunnen schrijven, maar het zat me op dat moment dwars. EN ik kan op mijn log plaatsen wat ik wil natuurlijk. Ik was verder niet grof en beledigde niemand. Dacht ik dan toch

 3. Dat is nieuws voor mij. Ik wist niet dat jij in sprookjes geloofde.

 4. Zolang het er geen 400 zijn haal je er de krant niet mee!

 5. Ik zag hem al staan…

 6. Hij krijgt de hartelijke groeten van de aarghkabouter vanonder de vogeldrinkbak.

 7. Ik zou hem ergens in de tuin neerzetten, misschien doet die nog wel wat.

 8. Tien centimeter … da’s een mooi formaat. Je zou hem eens onder een grote parasolzwam kunnen zetten. En als je er genoeg van hebt, dan is zo’n kleintje ook altijd wel ergens buiten het zicht te plaatsen … 😉

 9. Dit is wel een leuke. 🙂
  Die haring in Scheveningen is een goed idee. Die zet ik op de planning voor morgen. 😀

 10. whahahahahaha deze is geweldig, ik zoek er ook nog eentje omdat mijn Pa het ook NIET wil en wat je NIET wil komt natuurlijk altijd naar je toe 😛

  Heel veel plezier vandaag!

  XXX

 11. Die wezentjes nemen wel het huishouden over hoor. Je hoeft nu niet meer te stofzuigen of de afwas te doen.

 12. Hopelijk houden jullie het een beetje droog. Veel plezier in elk geval. De kabouter is schattig 🙂

 13. Wat een moderne tuinkabouter! Hier staat een tuin-gnoom. Met een flesje rum in de hand. Ook leuk. Geniet van deze laatste vakantie-dag!

 14. Soms moet je webloggen even op de tweede plaats zetten, geniet lekker van je Harinkje in het Scheveningse

 15. Reis ‘em sjoerd!

 16. Oh, de laatste alweer, wat gaat de tijd toch snel.
  Maar met zo’n leuk kadootje ga je nog lang nagenieten van deze vakantie, wat een leukerdje.
  Fijne dag vandaag, en dan op naar een heel mooi na-zomer-weekend.

  Veel plezier en geniet er volop van.

Geef een reactie