Tuinkabouter
Tuinkabouter

Tuinkabouter


bVision Photography

Vandaag is mijn laatste vakantiedag en uiteraard gaan we dan ook op pad door heel Nederland. Een uitstapje dat eindigt in Scheveningen, met als het goed is een traditionele haring. Maar wat heeft dat nu te maken met de tuinkabouter hierboven. Nou, helemaal niks. Dat is een cadeau van mijn vrouw. Ik zeur namelijk al jaren over een tuinkabouter en mocht er nooit ene kopen. Niet dat ik dat zou willen, integendeel, wat moet je met zo’n ding, maar nu heb ik er ene. Hij is maar 10 cm groot, en kan overal mee naartoe, dus wie weet ziet u ‘m nog een ergens staan. Vandaag geen log-bezoekjes , maar dat halen we wel weer in. CUTM…

19 reacties

 1. Oooo wat n mooie kabouter ! En met n fototoestel ! Heel origineel kadootje vind ik dat. Nu weet ik waarom je der zelf geen mocht kopen : jij had waarschijnlijk zelf zo’n grote tuinkabouter met n wat paddestoeltjes rond gekozen lol
  Groetje,
  AmaZony

   1. @ Sjoerd, dat is zeer zeker zo, alleen een reactie van 3 woorden, terwijl er zoveel meer te lezen en te becommenteren valt?
    Dan lijkt de interesse erg ver te zoeken en dat is in de huidige maatschappij toch al een groot probleem. Ik had het ook niet kunnen schrijven, maar het zat me op dat moment dwars. EN ik kan op mijn log plaatsen wat ik wil natuurlijk. Ik was verder niet grof en beledigde niemand. Dacht ik dan toch

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.