Opening cultureel seizoen Maastricht
Opening cultureel seizoen Maastricht

Opening cultureel seizoen Maastricht

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
Buddha

Afgelopen weekend waren we per ongeluk bij de opening van het cultureel seizoen in Maastricht. Alleen een klein probleem, de meeste activiteiten vonden buiten plaats, en het plensde. Met bakken kwam het uit de lucht en een gedeelte ging dan ook gewoon niet door. De diverse optredens op plein 1992 te Maastricht gingen wel door, de artiesten zaten droog, en wij als toeschouwers, tja, met een plu was het nog net te doen. Op de foto een sfeerbeeld. De cursus is afgelopen en ik heb nog een paar daagjes vrij voor ik weer aan de slag moet. 11 uur reizen voor drie dagen cursus, moet niet gekker worden, de volgende keer zet ik me in een hotel…


bVision Photography

22 Comments

  1. De regen ! Vaak een spelbreker… ik vind t ook telkens erg voor de mensen die zo’n evenement organiseren, zijn er vaak lange tijd op voorhand mee bezig, komt organisatorisch heel wat bij kijken en dan de dag zelf : nattigheid ! Zonde toch…
    Gr, AmaZony

  2. Zou het kabinet daarom gaan bezuinigen op de subsidie,s voor de kunsten, om ons droog te houden?

    Mijn laatste werkgever, PolyGram, en diens aandeelhouder Philips zorgden altijd voor hotel accomodatie als ik cursussen deed die langer dan een dag duurden.

  3. Dat de opening van het cultureel seizoen daar in het water is gevallen zou wel eens een voorbode kunnen zijn voor barre tijden voor cultuur minnend Nederland. Het rechtse kabinet in wording schijnt 200 miljoen op de sector te willen bezuinigen. 🙁
    Geniet van je vrije dagen, hopelijk krijgen we een zonnig en droog weekend.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.