Uithuilen en (alweer) opnieuw beginnen

Het toppunt van een Droste effect: Run een VM, in een VM, in een VM, in e… en vertel Me! wanneer het stopt.

Het feest is over, de dagen van vrijheid, niets moet en alles mag, zijn voorbij. Ik moet weer aan de slag tot het einde der tijden, 2012 toch, om weer geld te verdienen om straks van mijn pensioen te kunnen genieten. En daar hebben we de eerste tegenstrijdigheid al, Waarom sparen voor pensioen als de wereld in 2012 toch vergaat. Ik maak op wat ik nog heb, en leven we langer is dat mooi meegenomen. Stoor u niet aan dit geneuzel, af en toe houd ik met mezelf van deze filosofische beschouwingen. Gewoon even flauw tegen mezelf zijn om de eerste schok van een nieuwe werkweek na de vakantie weer op te vangen. Want iedereen weet dat je de eerste dag met de kont in de boter valt en na twee dagen het idee hebt dat je geen vakantie hebt gehad en er nooit bent weggeweest. Maar ik geef toe, ik zou er aan kunnen wennen, thuis zijn… en btw, weet nou echt niemand wat een Japannertje is. Dat is een kruiwagen met hele grote wielen en een bak met een speciale kanteltechniek. Hierdoor maakt het niet uit hoe zwaar de lading is, hij blijft zelfs voor kleine Japanners makkelijk te verplaatsen. Het laatste berust uiteraard op vooroordelen, en is al lang achterhaalt. Dat was het voor vandaag, vooruit aan de slag iedereen, ook jij daar luie donder, laat gaan.


bVision Photography

20 Comments

 1. Ik heb die VM’s nooit helemaal compleet begrepen behalve dat het handig is.

  Dat japannertje ziet er hartstikke handig uit. 😀

 2. Neem zoals ik, twee maand om je vakantiefoto’s te bewerken, dat houdt de stemming er in.
  Toch sterkte gewenst 🙂

 3. Heb ik hier gelijk n japannertje leren kennen se !

 4. Ja, soms is dat wel het beste.

 5. Was vast even wennen he.
  Van die Japanner wist ik niet.

 6. tja steeds weer werken, toch hoop ik op een goed pensioen voor jou.
  gelukkig gaan we nog steeds met plezier naar het werk, dat scheelt

 7. Werken moet, voor koningin en vaderland, die kunnen het weer afromen en spenderen.
  En dat gaat almaar door, tot de kerst, dan neem ik even vrij.

 8. Ik denk dat ik maar eens de loterij ga winnen. En het daar dan tot m’n honderdste mee uithouden… 🙂

 9. De derde betekenis van het begrip ‘Jappanertje’ is me nu geheel duidelijk.
  Succes met de herstart vandaag (ook al ligt die intussen al een aantal uren achter je …)!

 10. Maar wat heeft de voorruit ermee te maken? Aan de steenslag?

 11. Leef bij de dag en de wereld zal niet vergaan in 2012. Dus een klein beetje sparen voor erna is zeker wel aan te bevelen.

  Love as Always
  Di Mario

 12. Werkze! Ik geniet van thuis zijn vandaag. Maar toch ga ik de deur uit voor een opdracht.

 13. Even doorbijten dan nog maar tot 2012. Werk ze! 😉

 14. Jij mag in 2012 al stoppen? Geluksvogel. Dan maar snel genieten van de nieuwe start want voor je ’t weet is de tijd voorbij. De tijd vliegt, weet je wel

 15. Toch een goede start Sjoerd !

 16. Deze luie donder gaat dan maar snel…

 17. Die VM’s stoppen zodra je intern geheugen of schijfruimte op is; denk ik!
   

 18. Twijfel je daar aan dat je thuis je draai niet kunt vinden..?
  Daar geloof ik niets van.
  De naam zei me niets, maar op de foto herken ik die karretjes wel.
  Succes Sjoerd op deze 1e dag weer en een goede start. Op naar de volgende vakantie.

Geef een reactie