Uithuilen en (alweer) opnieuw beginnen
Uithuilen en (alweer) opnieuw beginnen

Uithuilen en (alweer) opnieuw beginnen

Het toppunt van een Droste effect: Run een VM, in een VM, in een VM, in e… en vertel Me! wanneer het stopt.

Het feest is over, de dagen van vrijheid, niets moet en alles mag, zijn voorbij. Ik moet weer aan de slag tot het einde der tijden, 2012 toch, om weer geld te verdienen om straks van mijn pensioen te kunnen genieten. En daar hebben we de eerste tegenstrijdigheid al, Waarom sparen voor pensioen als de wereld in 2012 toch vergaat. Ik maak op wat ik nog heb, en leven we langer is dat mooi meegenomen. Stoor u niet aan dit geneuzel, af en toe houd ik met mezelf van deze filosofische beschouwingen. Gewoon even flauw tegen mezelf zijn om de eerste schok van een nieuwe werkweek na de vakantie weer op te vangen. Want iedereen weet dat je de eerste dag met de kont in de boter valt en na twee dagen het idee hebt dat je geen vakantie hebt gehad en er nooit bent weggeweest. Maar ik geef toe, ik zou er aan kunnen wennen, thuis zijn… en btw, weet nou echt niemand wat een Japannertje is. Dat is een kruiwagen met hele grote wielen en een bak met een speciale kanteltechniek. Hierdoor maakt het niet uit hoe zwaar de lading is, hij blijft zelfs voor kleine Japanners makkelijk te verplaatsen. Het laatste berust uiteraard op vooroordelen, en is al lang achterhaalt. Dat was het voor vandaag, vooruit aan de slag iedereen, ook jij daar luie donder, laat gaan.


bVision Photography

20 Comments

  1. Twijfel je daar aan dat je thuis je draai niet kunt vinden..?
    Daar geloof ik niets van.
    De naam zei me niets, maar op de foto herken ik die karretjes wel.
    Succes Sjoerd op deze 1e dag weer en een goede start. Op naar de volgende vakantie.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.