De nozem en de non
De nozem en de non

De nozem en de non

bVision Photography

Af en toe is het tijd voor ontspanning:
Onze portier, we zullen hem even Piet noemen maar heet in werkelijkheid anders, had een advertentie gezien in het Limburgs Dagblad. “Non naaien, bel 06 12345678”. In deze tijd van kerkelijke uitspattingen is dat niet meer helemaal done, maar Piet vindt dat onzin en pakt meteen de telefoon. Hij krijgt het adres van een klooster in K. en maakt meteen een afspraak. Hij rijdt naar K. en belt aan bij het klooster. Na een tijdje gaat de deur open. Een werkelijk bloedmooie non staat in de deuropening en zegt “Hoi, ik ben Patricia” en onze portier verschiet meteen van kleur en zegt “Hoi, ik ben Piet, en ik kom voor die advertentie van non naaien”. De non kijkt hem devoot aan en zegt: “Dat is goed, leg 100 euro in dat bakje daar en loop maar alvast door die deur achteraan de gang”. Piet gooit snel 100 euro in het bakje, rent naar achter, gooit de deur open en staat meteen weer buiten, de deur valt achter hem dicht. Giftig draait hij zich om en kijkt naar het bord op de deur. Hij leest: “U bent net genaaid door Patricia… de non”.

23 Comments

  1. Kijk, dat zijn dus geen leuke grappen…ik zou me flink genaaid voelen en voel dan ook erg mee met die arme Piet. Hij moet het maar aan Sinterklaas vertellen, dan krijgt die non lekker geen kadootje in haar schoen. Puh!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.