Fotoclub
Fotoclub

Fotoclub


bVision Photography

Gisteren waren we met de fotoclub nog lekker buiten. Als lokatie hadden we van tevoren al besproken om naar haven Stein te gaan. Voor ons was dat bijzonder omdat er grote keteldelen gelost werden voor onze nieuw te bouwen stoomketels. Een prachtig gezicht om deze onderdelen vanaf het schip tot op de vrachtwagens te kunnen bewonderen. Vandaag even wat foto’s maken als ze op onze lokatie liggen. Tijdens de shoot trok de lucht telkens een beetje dichter. Ik was dan ook net huis toen de regen met steeds meer druppels uit de lucht begon te vallen en het even later zelfs begon te onweren. Maar vandaag geen foto’s van de grote delen, die moeten eerst door de ballotagecommissie. Wel wat er ook te zien was, maar dan anders.


bVision Photography

18 Comments

 1. Ooit (heel lang geleden) heb een keertje meegedaan aan een foto-opdracht met als onderwerp “roest”.
  Sindsdien kijk ik heel anders naar oude, roestige of verweerde dingen, het kan namelijk erg mooi zijn zoals ook deze foto.

  Je kunt ze niet vergelijken maar de tweede foto is werkelijk een plaatje!

 2. ’t Is weer fraai … Heb je de kans om een paar glanzende ketels te fotograferen, schotel je ons roest en aangetast beton voor …
  Gelukkig zit er meer glans in je tweede foto.
  Maak er een mooi weekend van!

 3. Ik zie gelijk de vier ketels voor me die in het ketelhuis stonden van de grammofoonplaten fabriek van PolyGram in Baarn. Gisteren in de avond hadden wij hier in Blijmakersveen zo,n heerlijke bui met een mooie lichtshow en veel gedonder.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.