Lucky me!
Lucky me!

Lucky me!

Het gaat snel bergafwaarts in dit land. Alles wat we verworven hadden gaat hollend achteruit. Dat noemen ze dan vooruitgang

Nu Frank er niet is moet ik zelf de woensdag weer opvullen. Niet dat ik daar een probleem mee heb, er gebeuren dagelijks wel dingen die het loggen waard zijn. Alleen mag ik niet alles plaatsen omdat sommige zaken voor het bedrijf gevoelig zijn. Zo mag ik geen plaatjes publiceren van mensen die zonder helm op het bedrijf rondlopen, of die de veiligheidsbril niet op hebben, of die even een ladder opklimmen. Ook niet als ze vanaf de openbare weg genomen zijn. Dat is een afspraak die ik met het bedrijf heb. Daarentegen mag ik wel alles op de gevoelige plaat vastleggen en mijn camera over het hele bedrijf meenemen. Dat is een voorrecht wat maar weinig mensen hebben. Zo mocht ik gisteren voor een project wat foto’s maken van een activiteit die te maken heeft met het onderstaande plaatje, een raadplaatje. Weet iemand wat dit is…


bVision Photography

26 Comments

  1. het zou een foto van de binnenkant van een (melk) tankauto kunnen zijn. Dat ronde gat is het mangat met een klein ventiel om druk af te laten…

    (reactie van mijn jolige buurman, die ook bij DSM werkt).

  2. ik heb er het raden naar wat dat ding voorstelt.
    Ik schrijf niet over de lokale politiek omdat dat in mijn geval gevoelig ligt.
    Ook hebben ze niet graag dat ik over mijn werk schrijf omdat er misschien bepaalde zaken naar buiten zouden komen op een “niet officiele manier”.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: