Funny – Een ballon

Een man in een luchtballon is verdwaald. Hij zakt wat en ziet een vrouw op de begane grond lopen
Hij roept haar toe: Ik heb vrienden van mij beloofd hen over een uur ergens te vervoegen maar ik heb geen idee waar ik juist ben! De vrouw roept terug: u bevindt zich in een ballon op ongeveer 10 meter boven de begane grond
U zit tussen de 40 en de 41 graden noorderbreedte en tussen de 59 en 60 graden westerlengte. U bent ingenieur, hé ? vraagt de man. Inderdaad, hoe weet u dat? vraagt de vrouw. Wel,zegt de man, u heeft mij een technisch perfecte uitleg gegeven, maar ik weet niet wat ik met die informatie moet doen en heb nog steeds geen idee waar ik me juist bevind. In alle eerlijkheid heeft u me niet veel geholpen en u heeft me bovendien ook nog eens kostbare tijd gekost.
En u bent directeur neem ik aan ? antwoordt de vrouw. Klopt, hoe weet u dat? Wel, u weet noch waar u zich bevindt, noch waar u naartoe moet. Een grote massa lucht heeft u gebracht waar u bent. U heeft een belofte gedaan, waarvan u geen idee had hoe u ze moet nakomen en u verwacht dat mensen die onder u staan, uw problemen oplossen. Het feit is dat u in net dezelfde situatie zit als vijf minuten geleden, alleen is het nu mijn fout!

Maar stop, voordat u klikt op onderstaand plaatje, het is niet geschikt voor jeugdigen en bevat inhoud van sexueel getinte aard. U bent gewaarschuwd.


bVision Photography

26 Comments

 1. hehe je tekstje is raak ! En de cartoon tja had me wel aan iets anders verwacht , gewoonlijk zijn die opblaasbare poppen in cartoons van het vrouwelijke geslacht en nu hoeraaa eens andersom ! Leuk !
  Groetje,
  AmaZony

 2. hahahaha die is goed, gelukkig is alles hier 18+ wat in huis aanwezig is 😉

  XXX

 3. Helemaal leuk! 😉

 4. kreeg die vrouw achteraf haar ontslag ?

 5. Het plaatje wordt door kinderen die er niks van begrijpen niet begrepen.
  Die mop, want zo zie ik dag, is zeer treffend.
  Soms is bijdhand gedrag best leuk.

 6. hahahahah kende hem niet geinig.

  Off topic, door alle 3 Octoberdrukte kan ik pas na 5 oktober weer reageren.
  Komen wel op onregelmatige tijden logs met veel foto’s op mijn site.

 7. Hahahahah, mooie mop om de dag mee af te sluiten.

  Love As Always
  Di Mario

 8. Ik heb altijd navigatie bij me. Ook voor de volgauto erg handig, om te weten waar we landen.

 9. Bekend verhaal, maar dan met manager en accountant

 10. Fraaie beeldspraken en metaforen, die ook nog eens treffend zichtbaar zijn gemaakt.

 11. Het verhaal vind ik veel leuker dan het plaatje, niet dat ik preuts ben, maar bij verhalen kan ik mijn eigen plaatjes creëren

 12. Ha ha wat een geweldig plaatje.
  🙂

 13. whahahaha geweldig plaatje
  🙂

 14. Haha , de andere kant van onze Sjoerd ! Naughty naughty

 15. hahahha!!!
  Beide zijn erg leuk!
  groetjes,
  Elmar

 16. allebei leuk, de mop en de cartoon 🙂

 17. Zowel het verhaal als het stripje zijn leuk! 🙂

 18. Morgen hangen er balonnen in m,n huiskamer omdat ik dan jarig ben. M,n vrouw blaast ze vanavond vol lucht.

 19. Hij is erg grappig 😀
  Het stripje kende ik al 🙂

 20. Er zit zeer zeker wat in het grapje dat je boven beschrijft.
  Volgens mij gaat dat redelijk vaak zo…

 21. Hahaha, in die versie kende ik die grap nog niet.

 22. Mooi verhaal. Ik kon ‘m al maar altijd leuk om terug te lezen.

 23. hahahah twee maal goed!
  kan deugd doen op een sombere morgen!
  groetjes

 24. Wat een toeval dat deze twee elkaar treffen. Het moest zo zijn.

 25. Hahahaha …..
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie