Funny – Een ballon
Funny – Een ballon

Funny – Een ballon

Een man in een luchtballon is verdwaald. Hij zakt wat en ziet een vrouw op de begane grond lopen
Hij roept haar toe: Ik heb vrienden van mij beloofd hen over een uur ergens te vervoegen maar ik heb geen idee waar ik juist ben! De vrouw roept terug: u bevindt zich in een ballon op ongeveer 10 meter boven de begane grond
U zit tussen de 40 en de 41 graden noorderbreedte en tussen de 59 en 60 graden westerlengte. U bent ingenieur, hé ? vraagt de man. Inderdaad, hoe weet u dat? vraagt de vrouw. Wel,zegt de man, u heeft mij een technisch perfecte uitleg gegeven, maar ik weet niet wat ik met die informatie moet doen en heb nog steeds geen idee waar ik me juist bevind. In alle eerlijkheid heeft u me niet veel geholpen en u heeft me bovendien ook nog eens kostbare tijd gekost.
En u bent directeur neem ik aan ? antwoordt de vrouw. Klopt, hoe weet u dat? Wel, u weet noch waar u zich bevindt, noch waar u naartoe moet. Een grote massa lucht heeft u gebracht waar u bent. U heeft een belofte gedaan, waarvan u geen idee had hoe u ze moet nakomen en u verwacht dat mensen die onder u staan, uw problemen oplossen. Het feit is dat u in net dezelfde situatie zit als vijf minuten geleden, alleen is het nu mijn fout!

Maar stop, voordat u klikt op onderstaand plaatje, het is niet geschikt voor jeugdigen en bevat inhoud van sexueel getinte aard. U bent gewaarschuwd.


bVision Photography

26 Comments

  1. hehe je tekstje is raak ! En de cartoon tja had me wel aan iets anders verwacht , gewoonlijk zijn die opblaasbare poppen in cartoons van het vrouwelijke geslacht en nu hoeraaa eens andersom ! Leuk !
    Groetje,
    AmaZony

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.