Raadplaatje
Raadplaatje

Raadplaatje


bVision Photography

Zoals dat betaamt bij een raadplaatje moet je ook eens de oplossing geven. En dat is onderstaand plaatje, waar het laatste deel van de schoorsteen, op de onderste buis wordt gehesen. De bovenste foto is van de top naar beneden gefotografeerd. De lichtvlek op de bovenste foto is de aansluiting waardoorheen straks de schone rookgassen naar binnen komen en waar ik sta en de foto maak, komen ze weer naar buiten Alleen op een grotere hoogte. Ofwel. het onderste gedeelte van de schoorsteen is fake. het staat er alleen om het bovenste gedeelte te dragen. Helaas was het weer bagger, mist en motregen, en waar ik moet lopen ook… Vandaar dat de onderste foto niet de kwaliteit heeft die ik eigenlijk prefereer, maar bij een reportage heb je echter niet veel keus..


bVision Photography

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.