Fröbelen
Fröbelen

Fröbelen

Gisteren waren we weer even terug in de tijd, samen naar de kleuterschool knippen, snijden, plakken. Een heerlijk avondje knutselen aan wat nieuwe ideeën. Alleen hadden we vroeger geen lijmpistool. En ik weet gatverpieleke hoe heet die dingen zijn. Het is bijna niet te voorkomen dat je wel eens in aanraking komt met de hete lijm. Verbazend is het wel dat je met twee man samen meer werk kunt verrichten dan twee man alleen. En een avondje niet gelachen, is een verspilde avond. Op de foto mijn maat Humberto terwijl hij bezig is met het wegsnijden van overtollige lijmresten en foam van de romp. Het ziet er hier wat slordig uit, maar het wordt een juweeltje, onze Jet. Een niet toevallig passerende collega modelbouwer was al jaloers, terwijl we niet eens de romp aan onderzijde af hebben. Als het mee zit vanmiddag nog even een lekkere haring op de bloemenmarkt. Op naar het weekend…

bVision Photography

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.