Lafaards
Lafaards

Lafaards

Goh, een klein beetje moed had ik toch zeker van mijn lezers verwacht. Ik vind het frappant dat niemand de voetreis naar Rome wilde hebben. En het was nog wel zo eenvoudig te raden, mijn mysterycar van afgelopen zaterdag. De gelukkige winnaar, Frank, van ikfotograag wilde hem ook al niet hebben. Nou ja, hier in Limburg hebben we nog een kleinere uitvoering van deze voettocht. Namelijk een voetreis naar Wittem. Eens kijken of ik daar nog iemand voor kan strikken. By the way, natuurlijk was het een Chrysler…. De voetreis naar Wittem vertrekt bij mij thuis en ik zal wel meelopen om de weg te wijzen. iedereen verwacht nu zeker een foto van Wittem, maar helaas, overal foto’s van, maar niet van Wittem. Mijn goal voor het komend weekend. Onderstaand busje (nou ja) kom ik tegenwoordig vaak in Geleen tegen. Deze tot Pizzeria omgebouwde Amerikaanse schoolbus trekt veel bekijks. Een pizza heb ik nog niet geproefd, maar wie weet.

bVision Photography

25 Comments

  1. Ik begrijp nog steeds niet, en mijn vriendin wist het ook niet, waarom die schoolbussen heel anders zijn dan gewone bussen. Het lijkt wel een gewone vrachtwagen met een busopbouw. Weet jij dat misschien?

  2. Hahaha…denk dat ik wat gemist heb want een voetreis..ach..misschien was het wel wat voor me. Van de andere kant duurt het dan wel weer heeeeeel erg lang voor ik terug ben en ik weet niet of dochterlief en mijn hondje me zo lang kunnen missen. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.