Lafaards

Goh, een klein beetje moed had ik toch zeker van mijn lezers verwacht. Ik vind het frappant dat niemand de voetreis naar Rome wilde hebben. En het was nog wel zo eenvoudig te raden, mijn mysterycar van afgelopen zaterdag. De gelukkige winnaar, Frank, van ikfotograag wilde hem ook al niet hebben. Nou ja, hier in Limburg hebben we nog een kleinere uitvoering van deze voettocht. Namelijk een voetreis naar Wittem. Eens kijken of ik daar nog iemand voor kan strikken. By the way, natuurlijk was het een Chrysler…. De voetreis naar Wittem vertrekt bij mij thuis en ik zal wel meelopen om de weg te wijzen. iedereen verwacht nu zeker een foto van Wittem, maar helaas, overal foto’s van, maar niet van Wittem. Mijn goal voor het komend weekend. Onderstaand busje (nou ja) kom ik tegenwoordig vaak in Geleen tegen. Deze tot Pizzeria omgebouwde Amerikaanse schoolbus trekt veel bekijks. Een pizza heb ik nog niet geproefd, maar wie weet.

bVision Photography

25 Comments

 1. Kon je die pizzabus niet inhuren om naar Wittem te gaan ? Kandidaten genoeg dan veronderstel ik;
  Groetje,
  AmaZony

 2. Een rijdende pizzatent, dat heb ik nog nooit gezien! Wel eens wat anders!

 3. Ik krijg al blaren na 4 kilometer lopen, laat staan dat eind naar Rome. 😉

 4. Ik begrijp nog steeds niet, en mijn vriendin wist het ook niet, waarom die schoolbussen heel anders zijn dan gewone bussen. Het lijkt wel een gewone vrachtwagen met een busopbouw. Weet jij dat misschien?

 5. Mijn voeten geven alleen gas op de pendaal van de rem.

 6. Als mijn schoenen niet lek waren geweest had ik best gaan lopen hoor.

 7. met dien bus naar Rome, wij hier allemaal samen.
  De bar zullen wij wel vullen en weer leeg maken ook.
  Geen goed idee van mij ?

 8. leuk die pizzabus,
  jij als liefhebber zou het moeten uit proberen.:-)

 9. Als je nou was meegelopen naar Rome…….dan waren we er wellicht wél voor te porren geweest 😉

 10. Heeft Ollie iets gemist ?
  Leuke pizza wagen , bij ons hadden we dat ook , maar werd gesloten voor de brandveiligheid .

 11. Das een opvallende bus.
  En daar zou ik dan liever inzitten dan lopend naar Rome.
  Het ligt ook aan het vertrekpunt natuurlijk.

 12. Kun je die pizzabus en Wittem niet combineren in het weekend? 😉

 13. En na het wandelen een pizza? Maar ja, het is te ver voor mij. Helemaal naar Wittem.

 14. Ik verwacht helemaal geen foto van Wittem! 😉 en meelopen wil ik wel hoor, of toch niet, ik neem die bus wel 😉

 15. Dat is al snel een kilometer of 15, maar vast een heel mooie wandeling. Ik hoop voor je op lekker wandelweer.

 16. Tja, een voetreis ‘weggeven’, dat is vragen om opstand Sjoerd.

 17. Ik vind ze gaaf die schoolbussen hier rijdt er eentje als kunstbus door de stad heen een kleinere versie trouwens 😀

  XXX

 18. Dat is zeker een leuke pizzeria, als de pizza’s nu ook nog lekker zijn, zeker het proberen waard natuurlijk.

 19. Heb ik dit weekend toch net al afspraken staan.. Helaas.

  Love As always
  Di Mario

 20. Haha wat had je verwacht van zo’n mooie prijs? 😀 Je had beter een pizza als prijs kunnen geven. Dan haddenw e wat meer ons best gedaan.

 21. Dat is leuk, die pizzabus.
  fijne dinsdag.

 22. Hahaha…denk dat ik wat gemist heb want een voetreis..ach..misschien was het wel wat voor me. Van de andere kant duurt het dan wel weer heeeeeel erg lang voor ik terug ben en ik weet niet of dochterlief en mijn hondje me zo lang kunnen missen. 😉

 23. In Rome woont een oude Duitse meneer die nog een schuld aan mij heeft in te lossen. Hij mag naar hier lopen.

 24. wow die pizzeria is wel heel erg cool hoor. 🙂
  Maarre ik zou heel graag meelopen, het is alleen een iets te grote afstand, zo’n 10.000km ofzo. (nee geen typfout…)

 25. En gaat het dan komend weekend met de benenwagen van Hoensbroek naar Wittem en ook weer net zo terug? Dan heb je met recht een prestatie geleverd en je tijd en je schoenen fraai gesleten.

Geef een reactie